Νάπολι – Γιουβέντους: Κυνηγώντας νέα ρεκόρ!

Νάπολι – Γιουβέντους: Κυνηγώντας νέα ρεκόρ!

Εναρξη: 21:30, 03/03/2019
Γήπεδο: Stadio San Paolo (60.240), Νάπολι

Το μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Α’ Ιταλίας, το παιχνίδι κορυφής ανάμεσα στη Νάπολι και τη Γιουβέντους στο «Σαν Πάολο» το βράδυ της Κυριακής (21:30), αναμέτρηση που δεν θα κρίνει πολλά για τον τίτλο, όμως σίγουρα επηρεάζει ψυχολογικά και τους δύο για τη συνέχεια.

Η Νάπολι προέρχεται από εμφατική εμφάνιση στην έδρα της Πάρμα, αφού επικράτησε 4-0, δείχνοντας «αγριεμένη» έπειτα από δύο διαδοχικά 0-0 με Φιορεντίνα και Τορίνο. Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε στην έδρα της Μπολόνια, όμως έφυγε νικήτρια με 1-0 για την 3η διαδοχική νίκη, ξανά χωρίς να δεχθεί γκολ. Το θέμα της εβδομάδας ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όμως έδειξε βελτίωση και πιθανό να αγωνιστεί.

Για το γόητρο η Νάπολι
Μπορεί την Πέμπτη να ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ και τη φάση των «16» της διοργάνωσης κόντρα στην αυστριακή, Σάλτσμπουργκ, εντός έδρας, όμως το ματς με τη Γιουβέντους αποτελεί πάντα ένα παιχνίδι το οποίο μπαίνει στις άμεσες προτεραιότητές της.

Είναι η βασική διεκδικήτρια του τίτλου τα τελευταία χρόνια, όμως στα μεταξύ τους έχει… πικραθεί αρκετά! Τα τελευταία δύο χρόνια δεν κέρδισε τη Γιουβέντους εντός έδρας (1-1 και 0-1), με μοναδικό διπλό πέρσι στο Τορίνο (1-0), όμως στη συνέχεια η μία γκέλα έφερε την άλλη χάνοντας τη μάχη με τον τίτλο.

Επειτα από δύο σερί «άσφαιρα» παιχνίδια στο πρωτάθλημα με Φιορεντίνα (0-0) και Τορίνο (0-0), η εικόνα της στην έδρα της Πάρμα ήταν «καθηλωτική»! «Ξέσπασε» το συγκρότημα του Κάρλο Αντσελότι, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ (νίκη 4-0) χάνοντας και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει τη νίκη της. Στο αγωνιστικό κομμάτι κόντρα στην πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Γιουβέντους, τραυματίας είναι ο στόπερ Ραούλ Αλμπιόλ.

Στοχεύει στο αήττητο η Γιουβέντους
Από τη σεζόν 2011-12 και επί 7 σερί έτη, η Γιουβέντους βρίσκεται στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, ωστόσο φέτος κυκλοφορεί στις τάξεις της ένας ακόμη στόχος. Δεν το έχει πάρει αήττητο και θέλει να το κάνει πράξη φέτος! Αν περάσει και από την έδρα της Νάπολι μένουν δύο δύσκολα εμπόδια εκτός έδρας, αυτά τις Ιντερ και Ρόμα στα τέλη Απριλίου και αρχές Μαΐου αντίστοιχα.

Δυσκολεύτηκε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, επικράτησε μόλις 1-0 στην έδρα της Μπολόνια με κεντρικό πρόσωπο τον Αργεντίνο, Ντιμπάλα, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και χάρισε το τρίποντο. Εκτός μάχης για το μεγάλο ντέρμπι έμειναν οι Κεντίρα, Κουαδράδο και Ντάουγκλας Κόστα. Αμφίβολος όλη την εβδομάδα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως οι τελευταίες ειδήσεις από τον ιταλικό Τύπο αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος έχει αρκετές ελπίδες όχι μόνο να βρεθεί στην αποστολή, αλλά και να ξεκινήσει βασικός.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Νάπολι – Γιουβέντους: 0-1 (Serie A 2017-18)
Νάπολι – Γιουβέντους: 1-1 (Serie A 2016-17)
Νάπολι – Γιουβέντους: 2-1 (Serie A 2015-16)
Νάπολι – Γιουβέντους: 1-3 (Serie A 2014-15)
Νάπολι – Γιουβέντους: 2-0 (Serie A 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X