Πάρμα - Νάπολι: Ο Αντσελότι ξέρει το μυστικό της νίκης...

Πάρμα – Νάπολι: Ο Αντσελότι ξέρει το μυστικό της νίκης…

Εναρξη: 19:00, 24-02-2019
Γήπεδο:
Ennio Tardini, Πάρμα

Η Νάπολι καλείται να αφήσει πίσω της τα σημάδια κόπωσης και στο Ennio Tardini κόντρα στην Πάρμα να… σφραγίσει τη 2η θέση!

Εμεινε στο… Τορίνο η Πάρμα!
Mε εξαίρεση το 3-3 με την Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα δεν παρουσιάζει την ανάλογη εικόνα. Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος γνώρισαν την ήττα εκτός έδρας από την Κάλιαρι με 2-1, με την αντίπαλό τους μάλιστα να τελειώνει το ματς με δέκα παίκτες. Στις πέντε τελευταίες της αναμετρήσεις η Πάρμα έχει τρεις ήττες, την ισοπαλία με την Γιουβέντους και μία νίκη, το 2-1 με την Ουντινέζε, τον Γενάρη. «Δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι η χρονιά έχει τελειώσει για εμάς» δήλωσε ο Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα. Εντός έδρας μετά τις ισοπαλίες της 1-1 με Κιέβο και 0-0 με Μπολόνια είχε τρεις ήττες στην σειρά με τελευταία χρονικά το 1-0 από την Ίντερ. Από πλευράς παράδοσης η Πάρμα τελευταία φορά κέρδισε τη Νάπολι το 2014 με 1-0 στο πρωτάθλημα ενώ από το 2012 και μετά έχει νικήσει σε δύο αγώνες έναντι τεσσάρων νικών της αντιπάλου της. Για την Πάρμα ο χαφ Γκράσι είναι μακροχρόνια τραυματίας την στιγμή που ο πορτιέρο Σέπε και ο επιθετικός Ινγκλέζε θα είναι διαθέσιμοι και θα έχουν μεγάλο κίνητρο καθώς παίζουν ως δανεικοί από τη Νάπολι στην Πάρμα και θέλουν να αποδείξουν την αξία τους. Είναι πιθανό να είναι και οι δύο βασικοί.

Με σούπερ παράδοση η Νάπολι
Οι Ναπολιτάνοι εκτός από τις εντός των συνόρων επιδόσεις τους συνεχίζουν στην Ευρώπη. Απέκλεισαν την Ζυρίχη και μπήκαν στην κλήρωση για την φάση των «16» του Europa, όπου θα αντιμετωπίσουν την αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο -13 από τη Γιουβέντους με τον Αντσελότι να παραδέχεται ότι οι ελπίδες της ομάδας του για το πρωτάθλημα ουσιαστικά… χάθηκαν. Προβληματίζει η αφλογιστία της: τρεις «λευκές» ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία της στη Serie A.

Στο Έντιο Ταρντίνι η Νάπολι δεν έχει καμία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες, εκ των οποίων οι δύο ήταν στα τελευταία ματς που προηγήθηκαν. Επίσης χαρακτηριστικό είναι πως ο Αντσελότι έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στα τελευταία του 19 ματς με αντίπαλο την Πάρμα, έχοντας απολογισμό 13 νίκες και 5 ισοπαλίες. Αυτό το σερί το κράτησε και με το 3-0 της Νάπολι νωρίτερα μες στην σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες ενός από τα αστέρια τους, του τιμωρημένου Ινσίνιε ενώ ο μπακ Αλμπιόλ ακόμα αναρρώνει από την επέμβασή του στο γόνατο. Τραυματίας είναι και ο επιθετικός Γιουνές.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X