Φιορεντίνα - Iντερ: Ζορίζονται στη Φλωρεντία οι «νερατζούρι»

Φιορεντίνα – Iντερ: Ζορίζονται στη Φλωρεντία οι «νερατζούρι»

Eναρξη: 21:30, 24/2/2019
Γήπεδο: Artemio Franchi (43.147), Φλωρεντία

Η αυλαία της 25ης αγωνιστικής στη Serie A «πέφτει» στη Φλωρεντία, με την Φιορεντίνα να υποδέχεται την Ιντερ. Ενα ζευγάρι που συνηθίζει να προσφέρει χορταστικά παιχνίδια στο συγκεκριμένο γήπεδο. Με επιβαρυμένο πρόγραμμα αμφότερες, αφού η μεν Ιντερ πήρε την πρόκριση μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα Λιγκ, για τη Φιορεντίνα δε ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ιταλίας.

Σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ παραμένουν οι «νερατζούρι» νιώθοντας όμως την «καυτή» ανάσα της Μίλαν και της Ρόμα. Ελπίζουν σε Ευρώπη οι «βιόλα», ωστόσο προέρχονται από πολλές ισοπαλίες (4 στα τελευταία 6 ματς).

Κοιτάζει Γιουρόπα και τετράδα η Ιντερ
Η Ιντερ προέρχεται από αγχωτική νίκη κόντρα στη Σαμπντόρια, αφού όλα συνέβησαν στο τελευταίο 20λεπτο, σε διάστημα πέντε λεπτών. Προηγήθηκε στο 73′ και ισοφαρίστηκε στο 76′, μέχρι που δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ του Ναϊνγκολάν που διατήρησε την ομάδα του στην τρίτη θέση.

Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης για το Γιουρόπα μεσοβδόμαδα. Οχι μόνο διατήρησε το εκτός έδρας προβάδισμα με 1-0, αλλά την σκόρπισε… στους τέσσερις «ανέμους» στο Μιλάνο (4-0). Κληρώθηκε με την Αϊντραχτ για τη φάση των «16». Γέφυρες επαναπροσέγγισης ρίχνει ο Ικάρντι για συμφωνία των δύο πλευρών, αβέβαιη όμως η κατάληξή του «σίριαλ». Τραυματίες ο μπακ Βρσάλικο και ο εξτρέμ Κεϊτά.

Υπολογίζει το Κύπελλο η Φιορεντίνα
Τη δεδομένη στιγμή που βρίσκεται εκτός επτάδας η Φιορεντίνα, δεν μπορεί παρά να δώσει τεράστια σημασία στον ημιτελικό Κυπέλλου Ιταλίας για το πρώτο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (27/2) εντός έδρας απέναντι στην Αταλάντα.

Χάρη στο VAR, το 1-2 σε βάρος της στο 77ο λεπτό έγινε 2-1 υπέρ της σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, στο τελευταίο παιχνίδι με τη ΣΠΑΛ. Πέρα από το σημερινό δύσκολο ματς και τον αγώνα Κυπέλλου, ακολουθεί ξανά η ομάδα από το Μπέργκαμο για το πρωτάθλημα και ύστερα η Λάτσιο. Παιχνίδια που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή της πορεία στο Καμπιονάτο. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 9η θέση και στο -3 από τις Αταλάντα, Λάτσιο και Τορίνο. Τραυματίες ο στόπερ Πετζέλα και ο εξτρέμ Μιραλάς.

Επιπρόσθετα στατιστικά

Μόλις μία νίκη στις τελευταίες επτά επισκέψεις της στην έδρα της Φιορεντίνα έχει πετύχει η Ίντερ (τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες).

Παράδοση
Φιορεντίνα – Ίντερ: 1-1 (Serie A 2017-18)
Φιορεντίνα – Ίντερ: 5-4 (Serie A 2016-17)
Φιορεντίνα – Ίντερ: 2-1 (Serie A 2015-16)
Φιορεντίνα – Ίντερ: 3-0 (Serie A 2014-15)
Φιορεντίνα – Ίντερ: 1-2 (Serie A 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σέριε Α με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X