Γιουβέντους - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ραντεβού κορυφής στο Τορίνο!

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ραντεβού κορυφής στο Τορίνο!

Εναρξη: 22:00, 26/11/2019
Γήπεδο: Allianz Stadium (Torino)

Η Γιουβέντους συνεχίζει ακάθεκτη εντός κι εκτός συνόρων και απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει βαθμό… πρωτιάς. Για το διπλό κορυφής οι Ροχιμπλάνκος!

Γιουβέντους για πρωτιά…

Στη Μόσχα η Γιουβέντους εξασφάλισε την πρόκριση στους “16” του Champions League και μαθηματικά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος των ομίλων. O Ντάγκλας Κόστα δείχνει να επέστρεψε καλά από τον τραυματισμό του και ήταν αυτός που με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη 2-1 στη Γιουβέντους κόντρα στη Λοκομοτίβ! Κόντρα στην Ατλέτικο θέλει ένα… βαθμό για να σφραγίσει και την πρωτιά στον όμιλο. Θα μπορούσε να το είχε καταφέρει ουσιαστικά από την… πρεμιέρα, όταν είχε προηγηθεί 2-0 κόντρα στην Ατλέτικο, αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει! Σημαντική νίκη 3-1 επί της Αταλάντα εκτός και η Γιουβέντους μπορεί να μην πείθει με την εικόνα της, ωστόσο έχει την ουσία. Αλλωστε, παραμένει αήττητη σε 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τα φώτα όλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο! Μόνο με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα ο Πορτογάλος έχει περισσότερες παρουσίες. Με την Ατλέτικο έχει παρελθόν 33 αναμετρήσεων, εκ των οποίων σχεδόν οι μισές στο πρωτάθλημα. Ο Ρονάλντο έχει 25 γκολ σε 33 ματς, ενώ κανείς δεν ξεχνά το χατ τρικ στα ημιτελικά του Champions League (2017-18), αλλά και το γκολ στον τελικό του 2013-2014.

Ατλέτικο για… εκδίκηση!

Ακόμα ένα ματς στο οποίο η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έπεισε με την εικόνα της και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Γρανάδα εκτός έδρας. Οι Μαδριλένοι δεν μπόρεσαν να παραμείνουν στις νίκες και με τρεις ισοπαλίες (1-1) στα τέσσερα τελευταία βρίσκονται στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας στη LaLiga. Στο Champions League υπέστη την πρώτη φετινή της ήττα, αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στη Λεβερκούζεν στη Γερμανία (1-2). Αν θέλει πρωτιά, πρέπει να κερδίσει στο Τορίνο τη Γιουβέντους. Έπειτα από την επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί στον αυχένα, ο Ντιέγκο Κόστα θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες. Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ατλέτικο έχει χάσει μόνο ένα από τα εννέα παιχνίδια κόντρα σε ιταλικούς συλλόγους στη διοργάνωση. Ηταν το περσινό ματς στο Τορίνο από τη Γιουβέντους.

Γιουβέντους vs Ατλέτικο Μαδρίτης, η παράδοση

18/09/19 Ατλέτικο – Γιουβέντους 2-2
12/03/19 Γιουβέντους – Ατλέτικο 3-0
20/02/19 Ατλέτικο – Γιουβέντους 2-0
09/12/14 Γιουβέντους – Ατλέτικο 0-0
01/10/14 Ατλέτικο – Γιουβέντους 1-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X