Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης: Αγκαλιάζουν την πρόκριση οι Ροχιμπλάνκος!

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης: Αγκαλιάζουν την πρόκριση οι Ροχιμπλάνκος!

Εναρξη: 22:00, 06/11/2019
Γήπεδο: BayArena (Leverkusen)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε εύκολα από τη Μόσχα, νίκησε τις «ασπιρίνες» στη Μαδρίτη και στόχος της να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου. Για την υπέρβαση η Λεβερκούζεν.

Η Λεβερκούζεν γνώρισε την εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Γκλάντμπαχ. Μπορεί να ήταν καλύτερη, να είχε φάσεις, όχι όμως και την ουσία. Ευχάριστη παρένθεση η πρόκριση στο κύπελλο. Δεν έχει νίκη στα έξι τελευταία της ματς σε πρωτάθλημα και Champions League, γεγονός που έχει προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό. Θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα προκριθεί στις «16» από όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας χάσει τα πρώτα τρία παιχνίδια της στο γκρουπ; Απόδειξη!

Για την κορυφή η Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι αριθμοί δεν πείθουν, μιας και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κάνει από τα χειρότερα ξεκινήματα στη φετινή σεζόν. Εχει μόλις πέντε νίκες σε 12 αγωνιστικές στη LaLiga, ωστόσο παραμένει κοντά στην κορυφή. Το 1-1 του Σαββάτου στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» απέναντι στη Σεβίλλη χαρακτηρίζεται θετικό, αν και θα μπορούσε περισσότερα. Δυο νίκες, στη Μόσχα με τη Λοκομοτίβ και με τη Λεβερκούζεν στη Μαδρίτη, αλλά και ισοπαλία με τη Γιουβέντους εντός. Αν κερδίσει σήμερα στη Γερμανία, θα είναι «αγκαλιά» με το εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης. Εκτός οι δύο βασικοί στόπερ, Χιμένες και Σάβιτς, όπως και ο Ζοάο Φέλιξ.

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης, οι αριθμοί

H Λεβερκούζεν δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για το Champions League απέναντι στην Ατλέτικο, μετρώντας 3 ήττες και μια ισοπαλία.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει κερδίσει τρία παιχνίδια επί της Λεβερκούζεν, μόνο κόντρα στην PSV έχει περισσότερες επιτυχίες (4).

Η Λεβερκούζεν έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση, μόνο τη σεζόν 2002-03 είχε χειρότερο σερί (επτά σερί ήττες)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει τη δεύτερη διαδοχική εκτός έδρας νίκη σε ματς Champions League για πρώτη φορά από τον Οκτώβριο του 2016.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X