Αλαβές - Ατλέτικο Μαδρίτης: Ροχιμπλάνκος για κορυφή!

Αλαβές – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ροχιμπλάνκος για κορυφή!

Εναρξη: 20:00, 29/10/2019
Γήπεδο: Estadio de Mendizorroza

Παγίδα για την Ατλέτικο Μαδρίτης στον δρόμο για την κορυφή της LaLiga, αφού φιλοξενείται από την Αλαβές. Εξαιρετική άμυνα της ομάδας του Σιμεόνε. 

Ψάχνει αντίδραση η Αλαβές
Βαριά εκτός έδρας ήττα 4-1 από τη Βιγιαρεάλ υπέστη η Αλαβές, χωρίς πάντως να έχει κάκιστη απόδοση. Το πάλεψε, ισοφάρισε με όμορφο γκολ του Λούκας Πέρεθ στο 50’, είχε φάσεις για να προηγηθεί, αλλά κατέρρευσε και πλήρωσε τα λάθη της. Σε πέντε ματς στη Βιτόρια μετρά 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 1 ήττα, ενώ έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, στην ήττα 0-1 από τη Σεβίλλη. Μέσα ο αμυντικός μέσος Τομάς Πίνα, εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ροντρίγκο Ελι.

Aνεβαίνει η Ατλέτικο!
Εξαιρετική εμφάνιση από τη Ατλέτικο, που νίκησε 2-0 την Αθλέτικ και πλησίασε την κορυφή. Οι Ροχιμπλάνκος έπαιξαν καλύτερα από τα τελευταία παιχνίδια τους και καθάρισαν εύκολα 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Και τα δύο γκολ τους τα δημιούργησε ο Κορέα, τόσο το πλασέ του Σαούλ (28′), όσο και την κοντινή προβολή του Μοράτα (64′). Κορυφαία άμυνα στην LaLiga είναι αήττητη στα τελευταία εννιά ματς σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της Ατλέτικο στο «Μεντιθορόθα», ενώ σε καμία δεν δέχτηκε γκολ. Εκτός οι βασικοί στόπερ, Σάβιτς, Χιμένες και ο Πορτογάλος φορ Ζοάο Φέλιξ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X