Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: Ντέρμπι στο Metropolitano!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια: Ντέρμπι στο Metropolitano!

Εναρξη: 17:00, 19/10/2019
Γήπεδο: Estadio Wanda Metropolitano, Μαδρίτη

Ντέρμπι στο Metropolitano, όπου Ατλέτικο και Βαλένθια ψάχνουν νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Να επιστρέψει στις νίκες η Ατλέτικο!
Δεν έπεισε με την εικόνα της η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Θορίγια» της Βαγιαδολίδ και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0. Είχε κάποια καλά διαστήματα κυρίως στο β’ μέρος, είχε δοκάρι, αλλά όχι την ουσία για να πάρει τρίποντο – ανάσα. Υπάρχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, μιας και στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που δεν κατάφερε να κερδίσει δεν μπόρεσε και να σκοράρει. Αντίθετα, εμφανής είναι η βελτίωσή της στο αμυντικό κομμάτι. Ο Ομπλακ, διατηρεί ανέπαφη την εστία των «ροχιμπλάνκος» από τις 18 Σεπτεμβρίου και το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Γιουβέντους (475 λεπτά, 5 ματς). Δεν έχει μπει δυνατά στο «WANDA Μετροπολιτάνο» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αφού σε πέντε παιχνίδια έχει δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ακολουθεί την Τρίτη η εντός έδρας αναμέτρηση με την Λεβερκούζεν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός ο εξτρέμ Βιτόλο, αλλά και ο αμυντικός Σάβιτς.

Βρίσκει ρυθμό η Βαλένθια
Η Βαλένθια φαίνεται πως βρίσκει τα πατήματά της μετά την αλλαγή προπονητή, μιας και εντός συνόρων έχει ήδη δυο διαδοχικές νίκες και βρέθηκε για πρώτη φορά μέσα στην οκτάδα. Μετά το διπλό στο Μπιλμπάο, ήρθε και η νίκη κόντρα στην Αλαβές, με την ομάδα να έχει ορισμένα εξαιρετικά διαστήματα. Αγνοεί την ισοπαλία σε εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος από τον περασμένο Φλεβάρη (6 νίκες, 4 ήττες). Ακολουθεί την Τετάρτη η αναμέτρηση με τη Λιλ στη Γαλλία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Θελάδες καλείται να ξεπεράσει και τα σημαντικά προβλήματα απουσιών που κάνουν το έργο του πιο δύσκολο. Εκτός οι Πιτσίνι, Γκουέντες, Γκαγιά, Ροδρίγκο. Αντίθετα, επιστρέφουν οι βασικοί Σολέρ, Γκαμεϊρό και Κοντογκμπιά. Μάλιστα, θα παρουσιαστεί με 4-3-3.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Πριμέρα Ντιβισιόν με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X