Μπαρτσελόνα: Καμπ Νόου, «οχυρό» για... τελικό!

Μπαρτσελόνα: Καμπ Νόου, «οχυρό» για… τελικό!

Απροσπέλαστο «Καμπ Νόου» στο Champions League και η Μπαρτσελόνα πλησιάζει τη Μαδρίτη και το «Μetropolitano».

Το Μetropolitano ακόμα πιο κοντά για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε! Από τα πόδια του Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα αγκάλιασε τον τελικό του Champions League και στο Ανφιλντ θα παρουσιαστεί για να σφραγίσει το εισιτήριο για το τεράστιο ραντεβού της 1ης Ιουνίου στη Μαδρόι

Τη δεύτερη καλύτερη επίδοση από έδρα ομάδας στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League ισοφάρισε η Μπαρτσελόνα μετά και το 3-0 επί της Λίβερπουλ!

Σύμμαχος για τη Μπαρτσελόνα το «Καμπ Νόου», αφού μένει καλά… οχυρωμένο από την αγωνιστική περίοδο 2012-2013! Η Μπαρτσελόνα, σε επίπεδο Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League, έχει ισοφαρίσει πλέον την καλύτερη επίδοση που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε έδρα ευρωπαϊκού συλλόγου, φτάνοντας στα 32 παιχνίδια δίχως αρνητικό αποτέλεσμα!

Οι 24 διαφορετικές ομάδες που έχουν επισκεφθεί πιο πρόσφατα το «κάστρο» των Καταλανών, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν! Πιο συγκεκριμένα, η «Βασίλισσα» είχε φτάσει στα 32 παιχνίδια χωρίς να υποστεί ήττα από το 1975 έως και το 1990, πριν τη μετονομασία της διοργάνωσης σε Champions League, ενώ, το απόλυτο ρεκόρ κατέχει η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είχαν 43 παιχνίδια δίχως ήττα, από το 1969 έως και το 1991.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X