Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι και τα... εξωγήινα ρεκόρ του!

Μπαρτσελόνα: Ο Μέσι και τα… εξωγήινα ρεκόρ του!

Μέσι από άλλον πλανήτη και το τρίτο του γκολ κόντρα στη Λίβερπουλ επιβεβαίωσε πως ο Αργεντίνος είναι κάτι το απίθανο, το μοναδικό. Ρεκόρ, ρεκόρ και γκολ που συγκλονίζουν!

Ο «μάγος», της Μπαρτσελόνα ξέρει όσο κανείς να ξεγελάει τον χρόνο παρουσιάζοντας ολοένα και καλύτερο πρόσωπο. Οι απαιτήσεις, οι προσδοκίες, το βάρος του περιβραχιόνιου δεν τον λυγίζουν, ο Μέσι είναι προσηλωμένος στο να κάνει αυτό που ξέρει όσο κανείς, να παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Το μαγικό φάουλ που εκτέλεσε περνώντας τη μπάλα έξω από το τείχος για να πάει στο σημείο εκείνο που ο Άλισον ήταν πραγματικά ανήμπορος να αντιδράσει έδειξε και την ανυπέρβλητη ποδοσφαιρική του αξία.

Ήταν το 112ο γκολ που πετυχαίνει στο Champions League και το 8ο φετινό του από στημένη μπάλα. Ποτέ ξανά δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ από εκτελέσεις φάουλ, με την περσινή σεζόν αλλά και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, να έχει σταματήσει στα 7.

Φέτος, έχει πλέον μετρήσει 48 γκολ σε 46 αναμετρήσεις, με 19 ασίστ και βάζοντας την υπογραφή του στο 600ο γκολ της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο (σε 683 ματς), έγινε και πιο γρήγορος από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιας και ο Πορτογάλος σταρ χρειάστηκε 801 παιχνίδια για να σκοράρει 600 φορές. Μάλιστα, βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά και κόντρα στη Λίβερπουλ, έχοντας πλέον σκοράρει απέναντι σε 32 διαφορετικές ευρωπαϊκές ομάδες!

Το συγκλονιστικό είναι πως το πρώτο του γκολ με τη Μπαρτσελόνα ήρθε την Πρωτομαγιά του 2005 και το 600ο 14 χρόνια μετά, όταν και συμπλήρωνε 100 ματς ως αρχηγός των Καταλανών. Μετρά 350 γκολ σε 335 ματς στο «Καμπ Νόου» και η ιαχή «Μέεεεσι, Μέεεεεσι» σκεπάζει τη Βαρκελώνη!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X