Μπαρτσελόνα : Γκολ και ρεκόρ με τον Μέσι!

Μπαρτσελόνα : Γκολ και ρεκόρ με τον Μέσι!

Μπαρτσελόνα vs Λίβερπουλ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και ο Λιονέλ Μέσι αφήνει στο χορτάρι του Καμπ Νόου απίθανα νούμερα και ρεκόρ!

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε το 10ο πρωτάθλημα με τη Μπαρτσελόνα και πλέον το βλέμμα στρέφεται στους Reds! Δυο βήματα πριν τον μεγάλο τελικό του Champions League και τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Αργεντίνο σταρ. Πολλά τα ρεκόρ, ακόμα περισσότερα τα γκολ και η bwin News σας βάζει στο κλίμα του ημιτελικού με τα απίθανα νούμερα του Αργεντίνου μάγου.

– Ο Μέσι έχει βάλει 113 γκολ σε 11.289 λεπτά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είναι περίπου ένα γκολ ανά 99 λεπτά και 54 δεύτερα.

– Ο Αργεντίνος έχει παίξει με 39 διαφορετικές ομάδες στην Ευρώπη από 16 χώρες. Δεν έχει σκοράρει με έξι: Ατλέτικο, Μπενφίκα, Ίντερ, Λίβερπουλ, Ρούμπιν Καζάν και Ουντινέζε.

– Η Ατλέτικο είναι η ομάδα απέναντι στην οποία ο Μέσι έχει το πιο μεγάλο σερί χωρίς να σκοράρει: 360 λεπτά σε διοργανώση της UEFA. Εάν η Λίβερπουλ κρατήσει τον κατά δέκα γκολ τοπ σκόρερ του Champions League μακριά από την εστία της θα μπει πρώτη σε αυτήν την ιδιαίτερη και ξεχωριστή λίστα.

– Ο Μέσι έχει βέβαια την δυνατότητα να “σβήσει” την Λίβερπουλ τελείως από την λίστα. Στα 19 του είχε παίξει 90 λπετά στα δύο ματς της φάσης των “16” με αντίπαλο την Λίβερπουλ το 2006/07 δίχως να σκοράρει. Σε αυτά τα ματς το γκολ του Ρίισε είχε κάνει την διαφορά. Τώρα έχει την ευκαιρία να βάλει γκολ και στα δύο παιχνίδια και να το αλλάξει αυτό.

– Η Τσέλσι είναι η ομάδα με την οποία ο Μέσι έχει παίξει ως αντίπαλος τα πιο πολλά λεπτά, 835 σε 10 παιχνίδια. Δεν είχε σκοράρει στα πρώτα 730 λεπτά με τους “Μπλε”, όμως “χτύπησε” τρεις φορές σε δύο ματς εναντίον τους το 2017/2018.

– Ο πορτιέρο που έχει την πιο καλή επίδοση με αντίπαλο τον Μέσι είναι ο Ζούλιο Σέζαρ της Ίντερ, χωρίς να δεχθεί γκολ για 270 λεπτά. Βέβαια ο Σεργκέι Ρούζνικοφ της Ρούμπιν Καζάν μπορεί να θεωρεί δικό του τον τίτλο. Κράτησε το μηδέν για 237 λεπτά σε τέσσερα ματς ενώ ο Σέζαρ το είχε σε τρία.

– Εάν η Λίβερπουλ δεν δεχθεί γκολ από τον Μέσι στο πρώτο ματς τότε ο Άλισον Μπέκερ θα πάρει τα πρωτεία από τον συμπατριώτη του Ζούλιο Σέζαρ. Όταν ήταν στη Ρόμα πέρυσι δεν είχε δεχθεί γκολ από τον Μέσι σε κανένα από τα δύο παιχνίδια με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

– Ο Μέσι έχει σκοράρει με την Άρσεναλ περισσότερα γκολ από κάθε άλλη ομάδα σε διοργάνωση της UEFA. Έχει εννιά σε 447 λεπτά σε έξι παιχνίδια. Κατά μέσο όρο είναι ένα γκολ κάτα 49 λεπτά και 40 δεύτερα.

– Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι η ομάδα που δεν μπορεί να ξεχάσει τον άσο των “Μπλαουγκράνα”. Έχει βάλει επτά γκολ σε 270 λεπτά εναντίον της και έχει ένα γκολ ανά 38 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα. Πέντε από αυτά τα γκολ ήταν στη νίκη με 7-1 τον Μάρτιο του 2012.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X