Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Ραντεβού για το... Metropolitano!

Λίβερπουλ – Μπαρτσελόνα: Ραντεβού για το… Metropolitano!

Εναρξη: 22:00, 07/05/2019
Γήπεδο: Ανφιλντ, Λίβερπουλ

Λίβερπουλ vs Μπαρτσελόνα στη… σκιά του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος καθήλωσε τους πάντες με την απίθανη εμφάνισή του στο Καμπ Νόου.

Λίβερπουλ για την ανατροπή
«Ο Βαλβέρδε έκανε τα πάντα σωστά κι εγώ τα πάντα λάθος» τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ λίγο μετά το διασυρμό της Λίβερπουλ από τη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου. Αλλωστε, οι Reds ισοφάρισαν την μεγαλύτερη τους ήττα στη διοργάνωση. Το 2014 η Ρεάλ Μαδρίτης είχε καταφέρει να φύγει με το διπλό (0-3) από το Άνφιλντ. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στον επαναληπτικό, εκεί όπου οι Κόκκινοι θα κάνουν τα πάντα για μια τεράστια ανατροπή. Το έργο τους; Πολύ δύσκολο, μιας και πρέπει να «κλειδώσει» τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος και βρίσκεται στην καλύτερή του φάση. Πλήγμα για τους Reds και ο τραυματισμός του Κεϊτά, ο οποίος χάνει τα επόμενα ματς εντός κι εκτός συνόρων. Η ατυχία πάντως συνέχισε να χτυπά την πόρτα τους, αφού εκτός θα μείνουν τόσο ο Φιρμίνο όσο και ο Σαλάχ, οι δυο από την καυτή τριπλέτα της ομάδας. Αήττητη φέτος στο Ανφιλντ τόσο για την Premier όσο και για το Champions League.

Μπαρτσελόνα για Metropolitano!
Η Μπαρτσελόνα είχε εκρηκτικά διαστήματα και τον Λιονέλ Μέσι σε εντυπωσιακή κατάσταση. Ο Αργεντίνος πέτυχε δυο γκολ, οι Καταλανοί επικράτησαν 3-0 και βρέθηκαν πιο κοντά στη Μαδρίτη. Ήταν το 112ο γκολ που πετυχαίνει στο Champions League και το 8ο φετινό του από στημένη μπάλα. Ποτέ ξανά δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ από εκτελέσεις φάουλ, με την περσινή σεζόν αλλά και την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, να έχει σταματήσει στα 7. Φέτος, έχει πλέον μετρήσει 48 γκολ σε 46 αναμετρήσεις, με 19 ασίστ και βάζοντας την υπογραφή του στο 600ο γκολ της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο (σε 683 ματς). Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να κερδίσει σε όλους τους τομείς όπου η Λίβερπουλ υπερτερεί. Εχασε την αίσθηση της υπεροχής, έδωσε στη Λίβερπουλ τις περισσότερες επιθέσεις, τις περισσότερες τελικές, όμως το έκανε συνειδητά και το ανταπέδωσε με γκολ! Και όταν η Λίβερπουλ πίεζε ασφυκτικά, ο Βαλβέρδε είχε τον τρόπο…

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X