Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Μεγάλο ραντεβού στο Καμπ Νόου!

Μπαρτσελόνα – Ίντερ: Μεγάλο ραντεβού στο Καμπ Νόου!

Eναρξη: 22.00, 02/10/2019
Γήπεδο: Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Με τον Μέσι στην αποστολή, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ! Την πρώτη τους νίκη αναζητούν οι δυο μονομάχοι.

Με Μέσι η Μπαρτσελόνα
H Μπαρτσελόνα πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στη σεζόν, καθώς επικράτησε 2-0 της Χετάφε. Πήρε βαθμολογική ανάσα, επέστρεψε η ηρεμία και αισιοδοξεί πως θα πετύχει και την πρώτη νίκη στο φετινό Champions League. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία, όπου οι Καταλανοί στάθηκαν αρκετά τυχεροί, μιας και η αντίπαλος είχε δοκάρι, αλλά και χαμένο πέναλτι. Ο Λιονέλ Μέσι είχε τραυματιστεί στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Βιγιαρεάλ την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν άγνωστο πότε θα είναι έτοιμος. Τελικά, βρίσκεται στην αποστολή για το μεγάλο ματς με την Ίντερ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Μαζί του από τον Βαλβέρδε κλήθηκε και ο Ντεμπελέ. Φυσικά, η συμμετοχή τους δεν είναι σίγουρη.

Με φόρα από τη Serie A η Ίντερ
O Αντόνιο Κόντε προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους, λέγοντας ότι Γιούβε και Νάπολι είναι μπροστά από την Ιντερ σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου, αλλά ποιος τον… πιστεύει όταν βλέπει το ξεκίνημα που έχουν οι Μιλανέζοι. Με τον Αλέξις Σάντσες να βάζει το πρώτο του γκολ ως Νερατζούρο, τον Γκαλιαρντίνι το πρώτο της σεζόν και τον Σένσι να σκοράρει ξανά, έστω με τη βοήθεια του Χιλιανού, η Ιντερ πέρασε και από το Luigi Ferraris, απέναντι στη Σαμπντόρια επικρατώτας 3-1. Εξι νίκες σε ισάριθμα ματς για την Ίντερ, ωστόσο ακολουθούν δύσκολα εντός κι εκτός συνόρων. Πριν το ντέρμπι με τη Γιούβε υπάρχει η ματσάρα με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου! Πλήγμα για τους νερατζούρι η απουσία του Λουκάκου. Η Ιντερ μπήκε με το… αριστερό στη διοργάνωσημ αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σλάβια στο Μιλάνο.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ, οι αριθμοί του ματς

Η Μπαρτσελόνα έχασε μόνο ένα από τα εννέα τελευταία ματς εναντίον της Ίντερ, μετρώντας και τέσσερις νίκες.

Η Ιντερ έχει χάσει πέντε από τα έξι ματς στο Καμπ Νόου. Τελευταία νίκη το… 1970!

Η Μπάρτσα έχει 29 νίκες στα 32 ματς της στο Καμπ Νόου στο Champions League

Kανένας Ιταλός τεχνικός δεν έχει κερδίσει στο Καμπ Νόου για Champions League τα τελευταία 16 χρόνια. Τα είχε καταφέρει ο Μαρσέλο Λίπι το 2003 με τη Γιουβέντους.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

 

Σχολιάστε

X