Σαμπντόρια - Iντερ: Πάει αήττητη στη Γένοβα!

Σαμπντόρια – Iντερ: Πάει αήττητη στη Γένοβα!

Εναρξη: 19:00, 28/09/19
Γήπεδο: Luigi Ferraris, Genova

Η Ίντερ κάνει απίθανο ξεκίνημα μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς και στόχος της να συνεχιστεί το σερί και στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια. 

Δεν είχε συνέχεια η επιτυχία κόντρα στην Τορίνο, μιας και η Σαμπντόρια ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Φιορεντίνα. Κακή στο δημιουργικό κομμάτι, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική κι έμεινε έτσι στον πάτο της βαθμολογίας. Αλλωστε, έχει μόλις τρεις βαθμούς στη σεζόν. Διαθέτει τη δεύτερη πιο φτωχή επίθεση, αλλά και τη χειρότερη άμυνα της φετινής Serie A. Σε δύσκολη θέση ο Ντι Φραντσέσκο, στον οποίο ήδη ασκείται κριτική για την εικόνα της ομάδας.

Το απόλυτο νικών η Ίντερ
Εντυπωσιακή η Ίντερ παραμένει μόνη στην κορυφή, έχοντας 15 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια, και πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες εκκινήσεις στη νεότερη ιστορία της. Παράλληλα, ο Αντόνιο Κόντε έγινε ο πρώτος τεχνικός στην ιστορία των Νερατζούρι με πέντε επιτυχίες σε ισάριθμα ματς. Η ομάδα με νοοτροπία νικητή πλέον στο μυαλό και την ψυχή των παικτών ξέρει τι θέλει, το παίρνει, ακόμα και χωρίς να πείσει. Κόντρα στη Λάτσιο η εμφάνισή της δεν ήταν πειστική, επικράτησε 1-0 με γκολ του Ντ’Αμπρόζιο, έχοντας κορυφαίο τον Χαντάνοβιτς, ο οποίος έκαξε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ετσι, σφράγισε με τον πιο ιδανικό τρόπο τη συμπλήρωση 300 συμμετοχών με την Ίντερ. Εντυπωσιακή στην άμυνα, έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα και το γεγονός αυτό είναι σύμμαχος για την υπέρβαση!

Σαμπντόρια – Ίντερ, Παράδοση

Σαμπντόρια – Ίντερ: 0-1 (Serie A 2017-18)
Σαμπντόρια – Ίντερ: 0-5 (Serie A 2017-18)
Σαμπντόρια – Ίντερ: 1-0 (Serie A 2016-17)
Σαμπντόρια – Ίντερ: 1-1 (Serie A 2015-16)
Σαμπντόρια – Ίντερ: 1-0 (Serie A 2014-15)
Σαμπντόρια – Ίντερ: 0-4 (Serie A 2013-14)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X