Ίντερ: Με τον Κόντε ονειρεύεται scudetto στη Serie A!

Ίντερ: Με τον Κόντε ονειρεύεται scudetto στη Serie A!

Η Ίντερ κυριάρχησε στο ντέρμπι, πέτυχε το 4 στα 4 στη Serie A και η παρουσία του Κόντε κάνει τους νερατζούρι να ονειρεύονται scudetto!

Ίντερ, το αφεντικό του Μιλάνο!
Η Ίντερ κάνει ονειρική αρχή στη Serie A στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν απέδειξε πως φέτος είναι η χρονιά που θα μπει τεράστιο εμπόδιο στην κυριαρχία της Γιουβέντους. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε – παρέμεινε αήττητος κόντρα στους Ροσονέρι (ως προπονητής) για 10ο σερί ματς- ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε την 4η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές, διατηρώντας το +2 από τη Γιουβέντους. Αήττητη για 7ο σερί ντέρμπι της πόλης πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Μπρόζοβιτς και Λουκάκου.

Τι έχει αλλάξει μέσα σε λίγους μήνες ο Κόντε;
Η Ίντερ παραμένει μόνη στην κορυφή, έχοντας 12 βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, και πραγματοποιεί μια από τις καλύτερες εκκινήσεις στη νεότερη ιστορία της.  Η ομάδα του Μιλάνο αποτυπώνει μέσα στο γήπεδο την εικόνα για την οποία εργαζόταν σκληρά τους τελευταίους μήνες, ο Αντόνιο Κόντε. Μια… ζωγραφιά χωρίς μουτζούρες και η νοοτροπία νικητή μπολιάζεται πλέον στο μυαλό και την ψυχή των παικτών. Αλλωστε, με αυτόν στο τιμόνι της η Γιούβε άρχισε τον εκπληκτικό κύκλο των οκτώ scudetti. Θα το διακόψει ο ίδιος;

Οι Νερατζούρι έκοψαν στα δυο τους αντιπάλους τους, τους επιτέθηκαν σε όλες τις ζώνες του γηπέδου κατάφεραν να τους εξαντλήσουν και να αποδείξουν πως η Μίλαν δεν είναι δεμένη ομάδα. Οι δύο σημαντικές αποκρούσεις του Ντοναρούμα, ένα απίστευτο δοκάρι του Ντ’Αμπρόζιο σε κενή εστία, ένα γκολ του Λαουτάρο που ακυρώθηκε συμπλήρωσαν το τέλειο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μπρόζοβιτς, Λουκάκου να βάζουν το κερασάκι στην τούρτα. Αλλωστε, ο Βέλγος έχει σκοράρει 3+ γκολ στις τέσσερις πρώτες συμμετοχές του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στα 5 μεγαλύτερα πρωταθλήματα.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X