Μίλαν - Ίντερ: Ντέρμπι αποδείξεων στο Giuseppe Meazza!

Μίλαν – Ίντερ: Ντέρμπι αποδείξεων στο Giuseppe Meazza!

Εναρξη: 21.30, 19/09/2019
Γήπεδο: Giuseppe Meazza

Μίλαν vs Ίντερ  και στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας είναι έτοιμοι να απολαύσουν το Derby della Madonnina το βράδυ του Σαββάτου στο Giuseppe Meazza!

Ντέρμπι αποδείξεων για Μίλαν
Η Βερόνα είναι μια πόλη που έχει πληγώσει αρκετές φορές στο παρελθόν τη Μίλαν. Θα μπορούσε να γίνει και το βράδυ της Κυριακής, αλλά οι Ροσονέρι κατάφεραν να φύγουν από το Bentegodi με τους τρεις βαθμούς, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πιόντεκ στο 68′. Ετσι, ο Diavolo έδωσε συνέχεια στη νίκη επί της Μπρέσια, πήγε στους 6 βαθμούς μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Ωστόσο, η εικόνα της Μίλαν δεν ήταν πειστική ακόμα μια φορά, προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και καλείται να συνέλθει άμεσα για να μην χάσει έδαφος στη μάχη της κορυφής. Μάλιστα, το ντέρμπι με την Ίντερ είναι παιχνίδι αποδείξεων, αφού με νίκη την φτάνει στην κορυφή και δείχνει ικανή για την υπέρβαση. Πλήγμα η τιμωρία του Καλντάρα.

Νίκη κορυφής η Ίντερ

Οι Μιλανέζοι μπορεί να μην εντυπωσίασαν αλλά πήραν τους βαθμούς με το γκολ του Σένσι, απέναντι σε μια Ουντινέζε που το πάλεψε όσο μπορούσε, έχοντας μείνει με 10 παίκτες από το 35′ λόγω αποβολής του Ντε Πάουλ. Η Ιντερ έκανε το τρία στα τρία, είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά το κλίμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αν μεσοβδόμαδα δεν έπεφτε στην παγίδα της Σλάβια. Οι Νερατζούρι παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στη Σλάβια Πράγας, γλίτωσαν στο τέλος το κάζο και πρέπει να αλλάξουν άμεσα εικόνα. Ο Λουκάκου ζήτησε περισσότερη προσπάθεια απ΄ όλους θέλοντας έτσι να τους «ξυπνήσει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σύμμαχος η παράδοση στα ντέρμπι με τη Μίλαν, αφού σε έξι ματς πρωταθλήματος έχει τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Serie A με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X