Άιντραχτ Φρ. - Άρσεναλ: Νίκη... ηρεμίας!

Άιντραχτ Φρ. – Άρσεναλ: Νίκη… ηρεμίας!

Εναρξη: 19:55, 19/09/2019
Γήπεδο: Κόμερτσμπανκ Αρένα, Φρανκφούρτη

Σε κακό μομέντουμ Άιντραχτ και Άρσεναλ αναζητούν νίκη… ηρεμίας στη Φρανκφούρτη. Σενάρια… απόλυσης για Έμερι, που θα ξεκουράσει βασικούς. 

Δεν πείθει η Άιντραχτ!
Κακή εμφάνιση κι εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Άουγκσμπουργκ υπέστη η Άιντραχτ στην τελευταία στροφή του γερμανικού πρωταθλήματος, προβληματίζοντας έτσι γι ακόμα μια φορά με την εικόνα της. Η ομάδα του Χίτερ έχει μπει με το… αριστερό στη νέα σεζόν, μιας και δεν μπορεί να καλυφθεί το κενό των Ρέμπιτς, Γιόβιτς και Αλέρ. Πασιένσια και Ντοστ είναι εξαιρετικοί επιθετικοί, αλλά δεν κινούνται για να απειλήσουν.

Σε κακό μομέντουμ η Άρσεναλ
Εντυπωσιακό ματς στο Vicarage Road, με την Αρσεναλ να… γλιτώνει στο τέλος τα χειρότερα! Η Γουότφορντ γύρισε το εις βάρος της 0-2, έφερε το ματς στα ίσα και είχε φάσεις για το τρίποντο. Γκάφα του Παπασταθόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη. Mε 31 σουτ τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, τα περισσότερα που έχουν δεχθεί οι Λονδρέζοι στην Premier League. Aυξάνεται η πίεση και εντείνεται η κριτική προς το πρόσωπο του προπονητή Εμερι, o οποίος θα… ξεκουράσει τον Οζίλ που αγωνίστηκε 70 λεπτά. Σύμμαχος η παράδοση, μιας και η Άρσεναλ δεν έχει αποκλειστεί σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης από το 1999-00!

Άιντραχτ – Άρσεναλ, οι αριθμοί του ματς

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία τους.

Η Αϊντραχτ έχει συνολικό ρεκόρ 2-4-3 κόντρα σε αγγλικές ομάδες. Η Αρσεναλ έχει ρεκόρ 5-5-9 στην Γερμανία. Βέβαια, έχει μόνο ήττες στις τέσσερις πιο πρόσφατες τέσσερις επισκέψεις της

Το συνολικό ρεκόρ της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Γιουρόπα Λιγκ είναι 21-6-3.

Οι «κανονιέρηδες» σκόραραν και στα 8 αυτά παιχνίδια.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X