Γουότφορντ - Άρσεναλ: Με νέο τεχνικό οι Χόρνετς!

Γουότφορντ – Άρσεναλ: Με νέο τεχνικό οι Χόρνετς!

Εναρξη: 18:30, 15/09/2019
Γήπεδο: Vicarage Road

Παγίδα στο Vicarage Road για την Άρσεναλ, αφού φιλοξενείται από τη Γουότφορντ! Πλήγμα η απουσία του Λακαζέτ, με νέο τεχνικό οι Χόρνετς!

Με νέο τεχνικό η Γουότοφορντ
Η στήριξη της διοίκησης προς τον Γκράθια έμεινε στα λόγια, μιας και ο Ισπανός είδε την πόρτα της εξόδου έπειτα από 18 μήνες. Αιτία το κάκιστο ξεκίνημα, αφού έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές μετρά η ομάδα μόλις ένα πόντο. Στο προηγούμενο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Νιουκάστλ. Αντικαταστάτης του Γκράθια είναι ένας παλιός γνώριμος της ομάδας, ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, που επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια για να συνεχίσει τη δουλειά που τότε είχε αφήσει στη μέση. Η Γουότφορντ συμπλήρωσε 8 ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη (0-2-6) και βολοδέρνει στον πάτο της βαθμολογίας. Τελευταία νίκη εντός στις 2 Απριλίου (0-1-5).

Δεν πείθει εκτός η Άρσεναλ!
Ισόπαλη 2-2 στο ντέρμπι με την Τότεναμ εντός έδρας, ωστόσο της έμεινε γλυκιά γεύση. Αντέδρασε στο 0-2, ισοφάρισε, ενώ είχε φάσεις για κάτι περισσότερο. Η Αρσεναλ μετρά μόλις 4 διπλά στις 15 τελευταίες εξόδους της (4-3-8), ενώ δέχθηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα 19 από τα 21 πιο πρόσφατα εκτός έδρας. Πλήγμα η απουσία του εξαιρετικού φορ, Λακαζέτ που χρειάζεται ανάσες και θα μείνει στον πάγκο. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Σε σούπερ κατάσταση ο Ομπαμεγιάνγκ μετρά 12 γκολ στα 13 τελευταία επίσημα παιχνίδια. Σύμμαχος η παράδοση, μετρά πέντε νίκες και μια ήττα στα έξι τελευταία με τη Γουότφορντ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Premier League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X