Άρσεναλ - Τότεναμ: Το Λονδίνο έχει ντέρμπι!

Άρσεναλ – Τότεναμ: Το Λονδίνο έχει ντέρμπι!

Εναρξη: 18:30, 01/09/2019
Γήπεδο: Emirates Stadium, Λονδίνο

Το Λονδίνο έχει ντέρμπι και η Άρσεναλ υποδέχεται την Τότεναμ σε ραντεβού αποδείξεων και γοήτρου. Το μομέντουμ στους Κανονιέρηδες. 

Νίκη… αποδείξεων η Άρσεναλ

H κακή ανασταλτική λειτουργία της Άρσεναλ είχε… άσχημες συνέπειες, με τους Λονδρέζους να χάνουν εύκολα στο Ανφιλντ με 3-1 από τη Λίβερπουλ. O Νταβίντ Λουίζ δέχθηκε έντονη κριτική, μιας και υπέπεσε σε πολλά λάθη.  Ο Μονρεάλ στη Σοσιεδάδ και ο χαφ Ελνενί στην Μπεσίκτας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Άρσεναλ έχει υποστεί μόλις μία ήττα εντός έδρας εδώ και ένα χρόνο (15-3-1)! Στα 10 τελευταία με την Τότεναμ τον Σεπτέμβριο η Αρσεναλ μετρά 6 νίκες και 4 ισοπαλίες, ενώ την τελευταία φορά που ηττήθηκε εντός από τους Σπερς για την Premier League ήταν το 2010. Για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν ο Έμερι μπορεί να υπολογίζει στον μεσοεπιθετικό Οζίλ. Θα συμπεριλάβει ο Εμερι τον Τορέιρα στα βασικά του πλάνα; Ο Ουρουγουανός ήταν εντυπωσιακός στα ραντεβού με τους Σπερς πέρσι και ίσως να βρεθεί ξανά στην ενδεκάδα.

Η Τότεναμ στηρίζει πολλά στον Κέιν!
Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που τρεις μήνες νωρίτερα έκανε την απόλυτη έκπληξη και έπαιζε στον τελικό του Champions League. Στο ξεκίνημά της η Τότεναμ μοιάζει να μην έχει ιδέες και να μην ξέρει τι να κάνει με την μπάλα. Υποδεχόμενη τη Νιούκαστλ είχε κατοχή κοντά στο 80%, μα στο φινάλε το τρίποντο κατέληξε στους φιλοξενούμενους, που επικράτησαν με το τέρμα του Τζοέλιντον. Οι Σπερς είναι χωρίς νίκη στα επτά τελευταία εκτός για την Premier League, ενώ για τη διοργάνωση μετρούν δυο νίκες στα 27 τελευταία εκτός με τους Κανονιέρηδες. Θα δώσει απαντήσει ο Κέιν; Ο αρχηγός της Τότεναμ έχει 9 γκολ σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος με την Αρσεναλ.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!

Όλες οι αποδόσεις Premier League εδώ!+21

Σχολιάστε

X