Άγιαξ- Λιλ: Οπως... πέρσι ο Αίαντας!

Άγιαξ- Λιλ: Οπως… πέρσι ο Αίαντας!

Εναρξη: 22:00, 17/09/2019
Γήπεδο: Johan Cruijff Arena (Amsterdam)

Ο Άγιαξ αρχίζει τη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λιλ και θα παρουσιαστεί με στόχο να συνεχίσει στα περσινά χνάρια μιας εντυπωσιακής πορείας.

Για την εντυπωσιακή πορεία ο Άγιαξ
Μπορεί να άρχισε τις υποχρεώσεις του από τον 3ο προκριματικό γύρο, ωστόσο ο Άγιαξ ήταν συνεπής με τους ομίλους του Champions League. Ο Αίαντας πέρασε δύσκολα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, δεν έπεισε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο ήταν ουσιαστικός και βρέθηκε στ’ αστέρια. Προέρχεται άλλωστε από μια υπέροχη σεζόν, όπου άγγιξε το όνειρο του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ! Εχασε τους δυο ηγέτες της, Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ, ωστόσο δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητος και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας!

Η επιστροφή της Λιλ στο Champions League
Η Λιλ επιστρέφει στο Champions League και θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της. Αλλωστε, στον όμιλό της δεν υπάρχει το μεγαθήριο, μιας αντίπαλοι είναι Τσέλσι και Βαλένθια. Η σεζόν πάντως δεν έχει αρχίσει όσο καλά θα ήθελε, αφού μετρά ήδη δυο ήττες στις πρώτες πέντε στροφές. Βέβαια, αυτές ήρθαν μακριά από την έδρα της, κι αφού είχε μείνει με παίκτη λιγότερο. Στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε 2-1 της Ανζέ, αν και το μυαλό ήταν στο Αμστερνταμ και το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Μέσα ο καλός φορ, Ρεμί, όπως και ο Γιαζιτσί, με τον κόουτς, Γκαλτιέ να έχει όλες τις καλές λύσεις στα πλάνα του.

Άγιαξ – Λιλ, οι αριθμοί του ματς

Η Λιλ τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της τη σεζόν 2011-12, αλλά και 2012-13. Εχασε τα επτά από τα δώδεκα ματς, έχοντας δυο νίκες, αλλά και τρεις ισοπαλίες.

Μαζί με τα προκριματικά, η Λιλ δεν έχει κερδίσει τα 11 τελευταία ευρωπαϊκά της ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας έξι ισοπαλίες και πέντε ήττες, ενώ σκόραρε μόλις στα πέντε ματς.

Ο Άγιαξ κέρδισε έξι ματς την περσινή σεζόν στη διοργάνωση, όσα είχε κερδίσει στις τέσσερις προηγούμενες παρουσίες του στη διοργάνωση (έξι γκολ σε 2011-12, 2012-13, 2013-14 and 2014-15)

Ο Ντούσαν Τάντιτς είχε συμμετοχή σε 10 γκολ στα 12 τελευταία παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ (έξι γκολ και τέσσερις ασίστ).

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X