Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ: Όλα για την πρόκριση οι Κύπριοι!

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ: Όλα για την πρόκριση οι Κύπριοι!

Εναρξη: 22:00, 28/08/2019
Γήπεδο: Johan Cruijff Arena (Amsterdam)

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικός εντός έδρας, κράτησε το μηδέν απέναντι στον Άγιαξ και πλέον θα παρουσιαστεί στο Άμστερνταμ για την υπέρβαση. 

Για την υπέρβαση ο ΑΠΟΕΛ!

Ο Αγιαξ ήταν το φαβορί, στον πρώτο αγώνα για τα play off του Champions League, αλλά ο ΑΠΟΕΛ δεν τον φοβήθηκε και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Οι Κύπριοι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία του Μπέλετς τους Ολλανδούς και μάλιστα ήταν αυτοί που είχαν τις καλύτερες φάσεις, όπως και δοκάρι στην κεφαλιά τοθ Πάβλοβιτς. «Οι παίκτες πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κάτι ξεχωριστό. Ολοι θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση. Να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πολεμήσουμε, όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι», είπε ο κόουτς Ντολ, ο οποίος στην πρεμιέρα του έστειλε τον ΑΠΟΕΛ σίγουρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ παράλληλα τον κράτησε ολοζώντανο στη μάχη για το όνειρο. Θυμίζουμε, πως ο ΑΠΟΕΛ έχει αντιμετωπίσει δυο φορές τον Αίαντα για το Champions League, τη σεζόν 2014-15. Ισοπαλία 1-1 στην Κύπρο, αλλά και βαριά ήττα 4-0 στο Αμστερνταμ.

Δεν πείθει ο Άγιαξ!
Ο Άγιαξ απέσπασε λευκή ισοπαλία, ωστόσο η εικόνα ήταν κακή και ο προβληματισμός ολοένα και μεγαλώνει. Πολλά νεύρα, με τους παίκτες του να δέχονται 8 κίτρινες κάρτες. «Πρέπει να μπούμε στους ομίλους, είμαστε φιλόδοξοι και γνωρίζουμε πόσο υπέροχο και δύσκολο είναι να επιτύχεις. Είναι καλό για την ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών. Την περασμένη σεζόν επιτύχαμε μέσω των προκριματικών, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος», τόνισε ο προπονητής Τεν Χααγκ. Ξεκουράστηκε το σαββατοκύριακο ο Αίαντας, μιας και δεν είχε υποχρεώσεις εντός συνόρων. Ο Άγιαξ μετρά μία νίκη στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του στην Ευρώπη.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X