ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Τελικός» πρόκρισης για το Europa League!

ΠΑΟΚ – Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Τελικός» πρόκρισης για το Europa League!

Εναρξη: 20:00, 29/08/19
Γήπεδο: «Τούμπα», Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο, μετά την ήττα στη Μπρατισλάβα υποδέχεται τη Σλόβαν και τα δίνει όλα για το Europa League. 

Ολα για τους ομίλους ο ΠΑΟΚ!
Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν μακριά από το καλό πρόσωπο που έδειξαν απέναντι στον Άγιαξ και η μια μέτρια έως κακή βραδιά τους ολοκληρώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το γκολ του Μεντί Αμπενά, που έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στην Σλόβαν. «Δεν με απασχολεί η προϊστορία, η ειδική βαθμολογία, τι θέλει ο ΠΑΟΚ, το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό που σκέφτομαι είναι μόνο το αυριανό ματς πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχουμε αυτό που θέλουμε, παίζουμε στο γήπεδο μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε» είπε ο Φερέιρα. Εκτός μάχης για τον αγώνα της Τούμπας βρίσκεται ο τιμωρημένος Λέο Μάτος , καθώς και οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο , οι οποίο συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Κατάμεστη η Τούμπα, σύμμαχος για την πρόκριση στη φάση των ομίλων.

Αυτή είναι η Σλόβαν Μπρατισλάβας

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας έπειτα από μια πενταετία επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στην κορυφή του σλοβακικού πρωταθλήματος, αφού άφησε 17 βαθμούς πίσω την Ντουνάισκα. Στον αγώνα της Μπρατισλάβας έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, κι ένα λάθος της άμυνας της έδωσε τη νίκη και… πιθανότητες πρόκρισης. «Πριν το πρώτο ματς τα προγνωστικά ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ και παραμένουν έτσι. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το ποιος θα περάσει στους ομίλους. Το παιχνίδι στην έδρα μας το κερδίσαμε και δεν ήταν τυχαίο. Ο ΠΑΟΚ θα τιμωρήσει κάθε λάθος μας, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι» τόνισε ο 39χρονος Κόζακ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σλόβαν δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως έχει να επιδείξει δύο παρουσίες σε γκρουπ του Europa League, με πιο πρόσφατη τη σεζόν 2014-15. Ξεχωρίζει ο 24χρονος Σλοβένος γκολτζής, Αντράζ Σπόραρ! Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε εύκολα τη Ντάνταλκ από την Ιρλανδία, επικράτησε 1-0 εντός έδρας και 3-1 μακριά από αυτή! Εκτός πλάνων ο βασικός μέσος, Λιούμπισιτς.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Europa League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X