Μπενφίκα - Λειψία: Ν' αλλάξει τη μοίρα της στο Champions League

Μπενφίκα – Λειψία: Ν’ αλλάξει τη μοίρα της στο Champions League

Eναρξη: 22:00, 17/09/2019
Γήπεδο: Da Luz, (Lisboa)

Η Μπενφίκα θέλει να… σβήσει τις δυο περσινές κακές σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η πρεμιέρα είναι δύσκολη, καθώς υποδέχεται τη φορμαρισμένη, Λειψία. 

Για μια μεγάλη πορεία η Μπενφίκα
Η ήττα από την Πόρτο…. ταρακούνησε τη Μπενφίκα, η οποία πέτυχε δυο νίκες ηρεμίας στο πρωτάθλημα. Βέβαια, οι «Αετοί» δεν έχουν καταφέρει να πείσουν ακόμα με την απόδοσή τους, ωστόσο παίρνουν αυτό που θέλουν. Το βλέμμα στραμμένο στο ματς με τη Λειψία για το Champions League, εκεί όπου θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ πήρε την 3η θέση στο γκρουπ, πίσω από Μπάγερν Μονάχου και Αγιαξ, χάρη στις δύο νίκες που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ. Συμμετέχει στους ομίλους της διοργάνωσης για 10η διαδοχική σεζόν και 15η συνολικά, ωστόσο μόλις στις 5 από τις 14 προηγούμενες παρουσίες της πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο πρώτο του ματς σε Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής Λάζε, θα το παρακολουθήσει από την εξέδρα λόγω τιμωρίας

Πανέτοιμη η Λειψία
Η Λειψία υποδέχτηκε την Μπάγερν Μονάχου και ήρθε ισόπαλη 1-1 στην πρόβα Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν δεν έκανε το 4/4 στο πρωτάθλημα, αλλά συνεχίζει αήττητη (3-1-0) και φυσικά βρίσκεται στην κορυφή. Η Λειψία θέλει με το… καλημέρα να βάλει τις βάσεις ώστε η δεύτερη παρουσία της σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι καλύτερη της πρώτης, να προκριθεί δηλαδή στις «16» της διοργάνωσης. «Θα είναι ωραίο αν κερδίσω ένα παιχνίδι», τόνισε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που είχε ρεκόρ 0-3-3 ως προπονητής της Χόφενχαϊμ.

Μπενφίκα – Λειψία, οι αριθμοί του ματς

Κακή η συγκομιδή της Μπενφίκα τις δυο τελευταίες σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς σε σύνολο 36!

Η Μπενφίκα είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί φέτος την Πορτογαλία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είχε να συμβεί από τη σεζόν 2009-10 με την Πόρτο.

Ο Νάγκελσμαν είναι ο νεαρότερος τεχνικός στη φετινη διοργάνωση (32). Τον ακολουθεί ο Φρανκ Λάμπαρντ που είναι 41.

Ο φορ της Μπενφίκα, Χάρις Σεφέροβιτς έχει 2 γκολ σε 16 ματς για τη διοργάνωση, έχοντας εκμεταλλευθεί μόνο το 7% των σου που έχει επιχειρήσει.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X