Μπαρτσελόνα - Μέσι: Ο Αργεντίνος σταρ και η σούπερ παράδοση με τους Αγγλους!

Μπαρτσελόνα – Μέσι: Ο Αργεντίνος σταρ και η σούπερ παράδοση με τους Αγγλους!

Η Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι εκτός από τα μαγικά του πόδια έχει σύμμαχο και την απίθανη παράδοση με τους Αγγλους!

Ο Μέσι σκόραρε το 29ο τέρμα κόντρα στην Ατλέτικο, έχοντας τα περισσότερα τέρματα από κάθε άλλον απέναντι στους Ροχιμπλάνκος. Αλλωστε, δεν υπάρχει επίδοση που να μην έχει συντρίψει ο «διαστημικός» Αργεντίνος. Παράλληλα, ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα έχει φτάσει τον αριθμό ρεκόρ των 225 αναμετρήσεων όπου αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης, με τον CR7 να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 125. Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο απόλυτος ηγέτης και στόχος του είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο Μέσι ήταν δημιουργός και σκόρερ στο ματς όπου η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Λιόν στην φάση των “16” του Champions League. Μετά τη Λυών, το επόμενο και σοβαρότερο εμπόδιο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αργεντίνος σταρ είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση! Σύμμαχος; Η παράδοση κόντρα στις βρετανικές ομάδες. Απέναντι στην Γιουνάιτεντ ο μάγος της Μπαρτσελόνα έχει την δυνατότητα να βελτιώσει το ρεκόρ που έχει με αγγλικές ομάδες. Ο Μέσι έχει σκοράρει 22 φορές με αγγλικές ομάδες.

Έχει σκοράρει εννέα γκολ με την Άρσεναλ και δύο με την Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα μάλλον ήθελαν αυτήν την κλήρωση με τέτοια… παράδοση. Θα συνεχίσει όμως ο Μέσι το σερί του; Ο Κρις Σμόλινγκ πάντως είχε διαφορετική άποψη «Ξέρω ότι είναι πρόκληση. Αυτή τη σεζόν ήμουν αρκετά τυχερός να αντιμετωπίσω τον Ρονάλντο και τον Μπαπέ. Πρόκειται για προκλήσεις που απολαμβάνω, όπως και οι συμπαίκτες μου, οπότε λέω απλά: φέρτε τον Μέσι».

Τα γκολ του Μέσι με αγγλικές ομάδες

9 vs. Αρσεναλ

6 vs. Μάντσεστερ Σίτι

3 vs Tσέλσι

2 vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

2 vs Τότεναμ

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ!

Σχολιάστε

X