Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεκούραστοι οι Καταλανοί

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ξεκούραστοι οι Καταλανοί

Εναρξη: 22:00,  16/04/19
Γήπεδο:
Καμπ Νόου, Βαρκελώνη

Η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι στην ενδεκάδα υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα επιδιώξει να… αποφύγει το πάθημα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Με Μέσι η Μπαρτσελόνα!
«Δε θέλω να πω αν είναι θετικό το αποτέλεσμα ή όχι. Δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, άλλωστε η Μάντσεστερ με χειρότερο αποτέλεσμα στην προηγούμενη φάση κατάφερε να προκριθεί» τόνισε ο Βαλβέρδε αμέσως μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Ολντ Τράφορντ με 1-0. Σε χρονικό διάστημα δυο λεπτών και 14 δευτερολέπτων, ή αλλιώς σε 134”, οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να κάνουν 48 μεταβιβάσεις μεταξύ τους, περνώντας τη μπάλα από κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας, προτού ο Λουκ Σο κάνει τη δεύτερη επαφή αντιπάλου και με το αυτογκόλ, όπως κατακυρώθηκε, δώσει τη νίκη στους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα δεν τα είχε καταφέρει σε καμία από τις επισκέψεις στο παρελθόν στο Ολντ Τράφορντ να κερδίσει.

Σε πέντε περιπτώσεις, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είχαν επικρατήσει τρεις φορές, ενώ δυο ματς έληξαν ισόπαλα. Ωστόσο, το αυτογκόλ του Σο έσπασε την… κατάρα! Παράλληλα, ήταν η τέταρτη νίκη των Καταλανών εις βάρος της Μάντσεστερ στο Champions League, όλες σε… διαφορετικά γήπεδα (Camp Nou, Stadio Olimpico, Wembley και Old Trafford)! Κόντρα στην Ουέσκα ο Βαλβέρδε ξεκούρασε όλη την ομάδα, η Μπαρτσελόνα παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην ουραγό, μιας και το βλέμμα ήταν στραμμένο στον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ! Ο Λιονέλ Μέσι ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το χτύπημα του Σμόλινγκ και θα είναι στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Όλα για όλα η Μάντσεστερ!
«Δεν έχουμε αμφιβολία πως μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή, παρά το γκολ που δεχθήκαμε εδώ. Κερδίσαμε τη Γιουβέντους, την Παρί και τώρα πάμε να το κάνουμε με την Μπάρτσα» ήταν τα λόγια του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ. Βέβαια, η Μάντσεστερ στο ματς του Ολντ Τράφορντ δεν μπόρεσε να κάνει ούτε… σουτ εντός εστίας, ενώ το αυτογκόλ του Σο ήταν το 8η στη διοργάνωση, κάτι που μόνο η Γιουνάιτεντ έχει «καταφέρει». Οι εμφανίσεις του τελευταίου μήνα πάντως δεν πείθουν, με τη Μάντσεστερ να κερδίζει το Σάββατο τη Γουέστ Χαμ με ιδρώτα και αρκετή τύχη.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ!

Σχολιάστε

X