Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ: Το… ύπουλο 0-0!

Μπάγερν Μονάχου – Λίβερπουλ: Το… ύπουλο 0-0!

Εναρξη: 22:00, 13/03/2019
Γήπεδο: Alianz Arena (55.097), Μόναχο

Στο «Αλιάνζ Αρίνα» του Μονάχου, η Μπάγερν φιλοξενεί τη Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης (22:00) στη ρεβάνς του 0-0 του «Ανφιλντ» για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς, όμως τη Λίβερπουλ σε έναν ρόλο που μπορεί να διαχειριστεί και να αλλάξει τις ισορροπίες της πρόκρισης. Ψάχνοντας ουσιαστικά αυτό το εκτός έδρας γκολ που δεν σημείωσε η Μπάγερν Μονάχου στην Αγγλία.

«Διέσυραν» οι «Βαυαροί στο πρωτάθλημα με 6-0 τη Βόλφσμπουργκ εντός έδρας, την ώρα που παραγωγική ήταν και η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ και στη νίκη 4-2 επί της Μπέρνλι στο «Ανφιλντ.

Αλλάζει τρόπο παιχνιδιού η Μπάγερν Μονάχου
Στην Αγγλία για το πρώτο παιχνίδι των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ, η Μπάγερν Μονάχου στήθηκε με περίεργο και ασυνήθιστο τρόπο στο χορτάρι του «Ανφιλντ». Αρκετά αμυντική, δίχως πολλά ρίσκα στο παιχνίδι της και ελάχιστες τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία.

Σαφώς, ο συγκεκριμένος τρόπος «χτίστηκε» με στόχο το θετικό αποτέλεσμα (το οποίο και πήρε), όμως στη ρεβάνς καλείται να δείξει πιο επιθετικά στοιχεία, κάτι που διαθέτει, κάτι που έχει δείξει σε όλη την φετινή πορεία της στο θεσμό, αλλά και αυτά που ένιωσε στο… πετσί της η Βόλφσμπουργκ στο πιο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Νίκο Κόβατς επικράτησαν 6-0 των «πρασίνων» στο «Αλιάνζ Αρίνα» το μεσημέρι του Σαββάτου και ανέβηκαν στη πρώτη θέση της Μπουντεσλίγκα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα λείψει ξανά ο τιμωρημένος επιθετικός Μίλερ, ενώ δύσκολα θα επιστρέψει ο ακραίος μέσος, Κομάν. Λογικά γυρίζει μπακ/χαφ Αλάμπα, αλλά και ο χρήσιμος Ρόμπεν.

Να γίνει πιο εύστοχη ζητάει η Λίβερπουλ
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της φετινής Λίβερπουλ δεν είναι η άμυνα, σημείο που πόναγε και στερήθηκε πολλά από αυτό, ούτε η παραγωγή φάσεων. Θέλει να διορθώσει τη συχνότητα στο σκοράρισμα, η οποία έλειπε στο πρώτο ματς του «Ανφιλντ» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Σαφώς, αν ήταν πιο εύστοχη θα πήγαινε με μεγαλύτερο προβάδισμα πρόκρισης στη Γερμανία.

Αν κοιτάξουμε και τα νούμερα που έχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, σε σχέση με την αντίπαλό της, καταλαβαίνουμε το πρόβλημα των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ. Σε 111 τελικές στα 7 φετινά παιχνίδια της διοργάνωσης, βρήκε εστία 30 φορές και σκόραρε μόλις 9 γκολ! Η Μπάγερν Μονάχου «μιλάει» με 103 τελικές, 44 στην εστία με 15 γκολ!

Στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, οι «κόκκινοι» επικράτησαν 4-2 της Μπέρνλι, παρότι έμειναν πίσω στο σκορ νωρίς στην αναμέτρηση. Στη Γερμανία ταξίδεψαν δίχως τους γνωστούς απόντες που δεν επηρεάζουν την αγωνιστική κατάσταση της Λίβερπουλ.

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Δύο φορές έχει φιλοξενήσει η Μπάγερν στο Μόναχο τη Λίβερπουλ, μετράει μία νίκη (3-1) και μία ισοπαλία (1-1). Τέσσερις σερί νίκες έχουν οι Βαυαροί υποδεχόμενοι ομάδα από το αγγλικό πρωτάθλημα στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Εννέα ισοπαλίες έχει η Λίβερπουλ στα πιο πρόσφατα 17 παιχνίδια της στη Γερμανία (3-9-5 το ρεκόρ της)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X