Ντόρτμουντ - Τότεναμ: Αναζητώντας το... θαύμα!

Ντόρτμουντ – Τότεναμ: Αναζητώντας το… θαύμα!

Εναρξη: 22:00, 05/03/2019
Γήπεδο: Signal Iduna Park (81.360)

Επιβλητική στο πρώτο παιχνίδι η Τότεναμ κόντρα στη Ντόρτμουντ καθώς επικράτησε με το ευρύ 3-0. Aντεξαν για ένα ημίχρονο οι Γερμανοί, ωστόσο όλη η δουλειά έγινε στο δεύτερο μέρος, όταν ο Σον άνοιξε το σκορ για τα «Σπιρούνια» στο 47’ και ύστερα βρήκαν δίχτυα από δύο στατικές φάσεις (83’ Βερτόνγκεν, 86’ Γιορέντε).

Η ρεβάνς μπορεί να αποτελεί και τυπική διαδικασία το βράδυ της Τρίτης (05/03) στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», αφού η Ντόρτμουντ δεν πείθει με την απόδοσή της, ενώ την πλησίασε και η Μπάγερν στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα. Από την άλλη, η Τότεναμ μπορεί να προβληματίζει και εκείνη, ωστόσο το προβάδισμα του 3-0 μοιάζει να μπορεί να το διαχειριστεί.

Η… κατρακύλα συνεχίζεται στην Ντόρτμουντ
Νέα απώλεια εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε από την Αουγκσμπουργκ με 2-1. Στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της έχει μόνο μία νίκη, με αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα να χάσει το προβάδισμα εννέα βαθμών που είχε από την Μπάγερν. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη Βέρντερ, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ κοντά στο να πει «αντίο».

Οι μόνιμες γκάφες στην άμυνα, ο τραυματισμός του πολύτιμου φορ Ρόιζ (19/13) που έχασε πολλά παιχνίδια και γύρισε στο Αουγκσμπουργκ εμφανώς εκτός ρυθμού και η αδυναμία του φορ Αλκάθερ να παίζει άνω των εξήντα λεπτών είναι οι κυριότεροι λόγοι. Πιθανό να γυρίσει ο δεξιός μπακ Πίστσεκ (17/1) μετά από απουσία τεσσάρων παιχνιδιών.

Μονόδρομος η πρόκριση για την Τότεναμ
Υποδέχτηκε την Αρσεναλ στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου και αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, σε ένα ματς όπου δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ της. Ισοφάρισε ο Κέιν στο 74′ από το σημείο του πέναλτι και στάθηκε τυχερή που δεν ηττήθηκε στο τέλος (χαμένο πέναλτι η Αρσεναλ με τον Ομπαμεγιάνγκ).

Ο Ποκετίνο παραδέχθηκε πως ο τίτλος έκανε… φτερά και η προσοχή στρέφεται στην είσοδο της πρώτης τριάδας και στην πορεία του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, με το 3-0 του Λονδίνου έχει σαφέστατο προβάδισμα για την επόμενη φάση και απλά σήμερα θα υπερασπιστεί το σκορ, κυνηγώντας παράλληλα κάποιο τέρμα για να σφραγίσει τυπικά την πρόκριση.

Δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Αργεντινό τεχνικό, με το 3-4-1-2 να παραμένει και τους Σον και Κέιν στην επίθεση. Απών ξανά ο μέσος Ντέλε Αλι (24/7), ενώ αμφίβολος είναι ο επίσης μέσος Ερικ Ντάιερ (20/2).

Επιπρόσθετα στατιστικά
Παράδοση

Τότεναμ – Ντόρτμουντ: 3-0 (Τσάμπιονς Λιγκ, γύρος των «16», 2018-19)
Ντόρτμουντ – Τότεναμ: 1-2 (Τσάμπιονς Λιγκ, 8ος όμιλος, 2017-18)
Τότεναμ – Ντόρτμουντ: 3-1 (Τσάμπιονς Λιγκ, 8ος όμιλος, 2017-18)
Τότεναμ – Ντόρτμουντ: 1-2 (Γιουρόπα Λιγκ, γύρος των «16», 2015-16)
Ντόρτμουντ – Τότεναμ: 3-0 (Γιουρόπα Λιγκ, γύρος των «16», 2015-16)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X