Λίβερπουλ - Γκενκ: Οι Reds στα καλύτερά τους!

Λίβερπουλ – Γκενκ: Οι Reds στα καλύτερά τους!

Εναρξη: 22.00, 05/11/2019
Γήπεδο: Anfield, Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γκενκ και με νίκη θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Λίβερπουλ για νίκη… πρόκρισης!

Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η ανατροπή με την Τότεναμ, ήρθε η εντυπωσιακή παράσταση των Νέων στο League Cup και στο “Βίλα Παρκ”, η Λίβερπουλ έκανε την πιο μεγάλη φετινή επιστροφή της, επιβεβαιώνοντας ότι είναι πιο έτοιμη από ποτέ, ώστε να σπάσει την κατάρα των 30 χρόνων και να κατακτήσει τον τίτλο.

Μέχρι το 87′ η Αστον Βίλα ήταν στο 1-0, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα (94′) οι Reds γύρισαν το παιχνίδι και παρέμειναν στο +6 από τη Σίτι. Πριν τον… τελικό με τη Μάντσεστερ στο Ανφιλντ, υπάρχει ακόμα ένα εντός, αυτό με τη Γκενκ. Οι Κόκκινοι είχαν κερδίσει τους Βέλγους με 4-1 εκτός έδρας, είναι στη 2η θέση και θέλουν μια νίκη που θα τους βάλει ακόμα πιο δυνατά στη μάχη της πρόκρισης.

Η Λίβερπουλ έχει πετύχει τέσσερα γκολ back to back στο UEFA Champions League, όμως μόνο τρεις ομάδες έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο σε τρία σερι ματς. Η Λίβερπουλ το 2007, η Παρί το 2017 και η Ρεάλ το 2014. Το πρόγραμμα της ομάδας είναι φορτωμένο και δεν αποκλείεται ο Γιούργκεν Κλοπ να προβεί σε κάποιες αλλαγές.

Από το ξεκίνημα της σεζόν 2017-18 στη διοργάνωση, ο Φιρμίνο έχει 14 γκολ και 11 ασίστ, ο Σαλάχ 18 τέρματα και επτά ασίστ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο 22 γκολ και 5 ασίστ!

Το αρνητικό σερί της Γκενκ!
Από το κακό στο χειρότερο η Γκενκ, η οποία μετά την ισοπαλία με την Αντβέρπ εντός έδρας, ηττήθηκε 2-0 εκτός από την Εουπεν και υποχώρησε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Στο Champions League έχει πάρει μόλις ένα βαθμό, αυτόν με τη Νάπολι εντός έδρας (0-0), ενώ στο προηγούμενο ματς γνώρισε τη συντριβή στο Βέλγιο από τη Λίβερπουλ με 4-1. Μόλις μια φορά έχει επισκεφθεί την Αγγλία η Γκενκ, ήταν τον Οκτώβριο του 2011 για τους ομίλους του Champions League και είχε διασυρθεί με 5-0 από την Τσέλσι. Παράλληλα, στις τρεις τελευταίες εξόδους της στη διοργάνωση έχει δεχθεί τουλάχιστον πέντε γκολ (0-5, 0-7, 2-6), η πρώτη ομάδα με αυτό το αρνητικό σερί από το 1992-93.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X