Λεβερκούζεν - Γιουβέντους: Για το αήττητο η «Μεγάλη Κυρία»

Λεβερκούζεν – Γιουβέντους: Για το αήττητο η «Μεγάλη Κυρία»

Εναρξη: 22.00, 11/12/2019
Γήπεδο: BayArena (Leverkusen)

Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την αήττητη, αλλά και αδιάφορη Γιουβέντους, με το βλέμμα στραμμένο στη Μαδρίτη εκεί όπου θέλει στραβοπάτημα της Ατλέτικο!

Νίκη η Λεβερκούζεν με το βλέμμα στη Μαδρίτη!

Στο ντέρμπι με τη Σάλκε η Λεβερκούζεν ήταν καλύτερη, είχε ρυθμό και επικράτησε 2-1. Η ομάδα του Πέτερ Μπος συμπλήρωσε έξι επίσημα παιχνίδια χωρίς ήττα (3-1-0 στο πρωτάθλημα), ενώ πλέον βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ. Σε ιδανικό μομέντουν και θέλει να κλείσει έτσι τη χρονιά. Τρέχει όσο καμία άλλη ομάδα της Μπούντεσλιγκα και αυτό θα επιδιώξει να κάνει απόψε και με την Γιουβέντους. H Λέβερκουζεν χρειάζεται νίκη και η Ατλέτικο Μαδρίτης να μην κερδίσει τη Λοκομοτίβ Μόσχας προκειμένου να πάρει τη δεύτερη θέση στον όμιλο και να συνεχίσει στις «16» της διοργάνωσης. Διαφορετικά, θα μείνει τρίτη και θα συνεχίσει στις «32» του Europa League. Eκτός ο βασικός μέσος, Αμίρι, αλλά και ο μπακ, Βάιζερ.

Για το αήττητο η Γιουβέντους
Πρώτη ήττα με τον Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της υπέστη η Γιουβέντους από τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο». Στο -2 πλέον από την πρωτοπόρο Ιντερ και στο +3 από τη Λάτσιο. Είναι ικανό το γεγονός αυτό να μην προβληματίσει; Πάντως ακολουθεί την Κυριακή το εντός έδρας με την Ουντινέζε και ο Ιταλός τεχνικός είναι πιθανό να ξεκουράσει βασικούς. Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, η Γιουβέντους έχει μόνο νίκες στον όμιλο κι έτσι θέλει να κλείσει το 2019. Χάρη στο εντυπωσιακό γκολ του Ντιμπάλα με εκτέλεση φάουλ επικράτησε 1-0 εντός έδρας των Μαδριλένων στο τελευταίο της παιχνίδι στο Champions League. Εκτός οι χαφ Κεντίρα, Ράμσεϊ και ο εξτρέμ Ντόουγκλας Κόστα, όπως και ο στόπερ Ντε Λιχτ, αλλά και ο μέσος Μπεντανκούρ.

Λεβερκούζεν – Γιουβέντους, οι αριθμοί του ματς

Αυτό θα είναι το τέταρτο ραντεβού των δυο ομάδων, με τη Γιουβέντους να έχει δυο νίκες και τη Λεβερκούζεν μια νίκη

Η Γιουβέντους έχει κερδίσει μόλις μια φορά στα πέντε τελευταία παιχνίδια κόντρα σε γερμανικές ομάδες για το Champions League, έχοντας τρεις ισοπαλίες.

Η Λεβερκούζεν έχει μόλις δυο νίκες σε 11 ματς του Champions League κόντρα σε ιταλικές ομάδες (4 ισοπαλίες και 5 ήττες)

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X