Γιουβέντους: Με... αντίπαλο την παράδοση στο Champions League!

Γιουβέντους: Με… αντίπαλο την παράδοση στο Champions League!

Η Γιουβέντους καλείται να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ευρωπαϊκή της ιστορία, να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0! 

Η Ατλέτικο έβγαλε πάθος, δύναμη σε όλο το ματς, αλλά πάνω απ’ όλα είχε ένα πλάνο που το υπηρέτησε πιστά, αιφνιδίασε την αντίπαλό της και έφτασε δίκαια στο 2-0, που θα μπορούσε να είναι ακόμα και μεγαλύτερο κόντρα στη Γιουβέντους, η οποία… ξέχασε να μπει στο «Wanda Metropolitano». O Nτιέγκο Σιμεόνε επιβεβαίωσε την υπεροχή του απέναντι στην «Μεγάλη Κυρία» , ενώ δεν έχει δεχθεί γκολ σε τρία ραντεβού! Αλλωστε, οι Μαδριλένοι έχουν δεχθεί γκολ μόλις μια φορά με τον Αργεντίνο στον πάγκο τους σε έξι αναμετρήσεις με ιταλικές ομάδες.

Το βράδυ της 12ης Μαρτίου η Γιουβέντους καλείται να ανατρέψει ένα σκορ, που δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ευρωπαϊκή ιστορία της! Πέντε φορές βρέθηκε να έχει χάσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι, μα ποτέ δεν έκανε την ανατροπή πρόκρισης. Πάμε να δυο τα δυο ραντεβού στο Champions League.

2005-06: Άρσεναλ – Γιουβέντους 2-0/0-0
Hταν η κορυφαία παρουσία των «κανονιέρηδων» στο Champions League, φτάνοντας μέχρι τον τελικό. Στα προημιτελικά, η ομάδα του Βενγκέρ υπερκέρασε το εμπόδιο της Γιουβέντους. Το 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Χάιμπουρι, με τα γκολ των Φάμπρεγας και Ανρί, έδωσε βήμα πρόκρισης στην Άρσεναλ, η οποία στον επαναληπτικό πήρε τη λευκή ισοπαλία (κόκκινη κάρτα στο Νέντβεντ) και προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

2012-13: Μπάγερν – Γιουβέντους 2-0/2-0
Στην πορεία προς την κατάκτηση του Champions League, οι Βαυαροί δε συνάντησαν καμία δυσκολία στα προημιτελικά, απέναντι στη Γιουβέντους. Στο Μόναχο οι Βαυαροί επικράτησαν 2-0 με τα γκολ των Αλάμπα και Μίλερ, ενώ στο Τορίνο η ομάδα του Γιουπ Χάινκες έκανε ακόμα μια μεγάλη νίκη, πάλι με 2-0 (Μάντζουκιτς, Πιζάρο) και πρόκριση στα ημιτελικά.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X