Κλοπ: Ο Γερμανός που έφερε το 6ο Πρωταθλητριών/Champions League της Λίβερπουλ!

Κλοπ: Ο Γερμανός που έφερε το 6ο Πρωταθλητριών/Champions League της Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ έφτασε τα έξι Πρωταθλητριών/Champions League και ο Γίργκεν Κλοπ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Άνφιλντ. Ο Γερμανός εκτόξευσε τους Reds!

«Για εμένα, αυτό έχει ένα όνομα, Γιούργκεν», τόνιζε ο Ζοσέ Μουρίνιο αμέσως μετά την αναπενάληπτη πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα. Ο Γίργκεν Κλοπ έβαλε τέλος στους έξι διαδοχικούς χαμένους τελικούς του κι έφερε τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Ευρώπης! Στη διάρκεια της τελευταίας περίπου διετίας ο Κλοπ έχει κάνει τους Reds πιο δημοφιλή από όσο ήταν ποτέ την τελευταία 15ετία. Σύμφωνοι, στην τακτική ο Κλοπ δεν είναι Γκουαρδιόλα. Αλλά ξέρει να διαχειρίζεται τις αδυναμίες του, να δουλεύει τα κενά του, να ακούει, να συνεργάζεται με τους ανθρώπους που ξέρουν. Αυτή η επιτυχία φωτίζει όλα τα υπόλοιπα!

Ωθεί την ομάδα του από κάθε άποψη στη νίκη και μετά αγκαλιάζει τους παίκτες του με τρόπο που θέλει ο κάθε απλός άνθρωπος. Το κάνει για να δείξει την εκτίμησή του. Ο Γερμανός είναι συνδεδεμένος με την ιστορία της Λίβερπουλ και τον εξιτάρει αλλά δεν φοβάται να κοιτάζει φωτογραφίες των πιο επιφανών τεχνικών στην πορεία της. Βέβαια, και η Λίβερπουλ του έδωσε νέο όραμα! Ο Κλοπ πήρε όλες τις προηγούμενες εμπειρίες του και τις προσάρμοσε στα νέα δεδομένα για να δουλέψει. Του πήρε χρόνο να φτάσει εκεί που ήθελε, όμως τώρα είναι πολύ χαρούμενος με αυτό που κάνει. Έχει μία ομάδα που αντανακλά πλήρως τις προπονητικές του ικανότητες στο γήπεδο.

Κλοπ, για νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ

Πριν τον τελικό της Μαδρίτης υπήρχε ένα μείον για τον Κλοπ. Τα τρόπαια και όταν αναφερόμαστε σε τρόπαια το κυρίαρχο είναι το πρωτάθλημα. Ο ίδιος θέλει την στήριξη των οπαδών και οι οπαδοί πάντα θέλουν και τους τίτλους. Σίγουρα, αν δεν αρχίσουν να έρχονται τρόπαια θα ξεθωριάσει και το μεγάλο του χάρισμα. Οι Reds τα κατάφεραν, ο Γερμανός άφησε στην άκρη τα σχόλια περί… loser κι επιδείκνυε διαρκώς τα έξι ευρωπαϊκά Πρωταθλητριών/Champions League της ομάδας. Πλέον, οι Κόκκινοι δεν θέλουν να τον αφήσουν και είναι έτοιμοι να τον βάλουν στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές στον κόσμο (10 εκατ. Λίρες ανα έτος)!

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X