Σάλτσμπουργκ - Λίβερπουλ: «Τελικός» για τους «16» του Champions League

Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ: «Τελικός» για τους «16» του Champions League

Eναρξη: 19.55, 10/12/2019
Γήπεδο: Red Bull Arena, Wals-Siezenheim

Η Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Σάλτσμπουργκ στον… τελικό πρόκρισης για τους «16» του Champions League. Για δυο αποτέλεσματα οι Reds.

Ο… τελικός της Ζάλτσμπουργκ!
Οταν έγινε η κλήρωση των ομίλων, στη Ζάλτσμπουργκ όσο αισιόδοξοι κι αν ήταν, μάλλον δε θα περίμεναν ότι θα φτάσει η τελευταία αγωνιστική και θα είναι ολοζώντανοι στη μάχη της πρόκρισης. Κι όμως, ακριβώς αυτό συμβαίνει. Επειτα από ένα χαλαρό 90λεπτο στο Βέλγιο, όπου έβαλαν τρία γκολ στη Γκενκ, η Ζάλτσμπουργκ πήγε στους 7 βαθμούς και περιμένει το ματς με τη Λίβερπουλ, όπου με νίκη (είχαν χάσει με 4-3 στο πρώτο ματς οι Αυστριακοί) προκρίνεται στους “16”! Το ματς στο Βέλγιο κρίθηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όπου οι φιλοξενούμενοι έβαλαν μαζεμένα δύο γκολ και… τελείωσαν τους γηπεδούχους. To 4-1 ήταν… κολακευτικό για τους γηπεδούχους, μιας και οι Αυστριακοί έχασαν πολλές ευκαιρίες. Στο πρωτάθλημα παραμένουν αήττητοι, αφού σε 17 στροφές μετρούν 13 νίκες, έχοντας με διαφορά την καλύτερη επίθεση με 64 γκολ!

Μεγάλο ραντεβού στην Αυστρία για τη Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ δεν εντυπωσίασε με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε στο Vitality, αλλά το 3-0 επί της Μπόρνμουθ ήταν αρκετό για να τους κάνει να μη βγάζουν από το μυαλό τους το πρωτάθλημα. Στο ρελαντί οι Reds πέτυχαν την 15η νίκη στη σεζόν, έμειναν αήττητοι 33 σερί ματς κι εκτόξευσαν τη διαφορά στους 11 βαθμούς από τη Λέστερ και στους 14 από τη Σίτι (με ματς περισσότερο η ομάδα του Κλοπ). Ο Σαλάχ βρήκε δίχτυα, ο Κλοπ έφτασε τις 101 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του κράτησε ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά από τις 28/9. Στο Champions League δεν μπόρεσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Νάπολι εντός έδρας, έμεινε στο 1-1, είδε τους Ναπολιτάνους να εξασφαλίζουν ουσιαστικά εισιτήριο, αλλά οι ίδιοι δίνουν τελικό στην Αυστρία. Πως θα βρεθούν στην επόμενη φάση; Με θετικό αποτέλεσμα. Εκτός ο Λόβρεν, αλλά και οι Λαλάνα, Βαϊνάλντουμ.

Λίβερπουλ – Σάλτσμπουργκ, η παράδοση

Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη φετινή φάση των ομίλων, όπου έπειτα από ένα ματς – θρίλερ οι Κόκκινοι επικράτησαν 4-3 στο Άνφιλντ.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X