Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ: Αήττητοι οι Πολίτες!

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ: Αήττητοι οι Πολίτες!

Εναρξη: 22:00, 26/11/2019
Γήπεδο: Etihad City, Manchester

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να σφραγίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champions League και παράλληλα να διατηρήσει το αήττητο στον όμιλο. 

Σίτι για το αήττητο
«Είμαι σίγουρος ότι ο Κλοπ θέλει να πάρει το δικό μου τρόπαιο κι εγώ θέλω το δικό του… Ίσως και να μπορούμε ν’ ανταλλάξουμε» ήταν το μήνυμα του Πεπ Γκουαρδιόλα στον Γιούργκεν Κλοπ. Η Σίτι Σίτι άφησε πίσω της το κάκιστο πρώτο εικοσάλεπτο και με πρωταγωνιστές τους Ντε Μπρόινε και Μάχρεζ έκανε την ανατροπή επί της Τσέλσι (2-1), την προσπέρασε στη βαθμολογία και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ στο -9. Η Μάντσεστερ απέδειξε ότι δεν θα τα παρατήσει για τον τίτλο της Premier League. Αήττητη στον όμιλο του Champions League, μοναδική απώλεια αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με την Αταλάντα στην Ιταλία, εκεί όπου τελείωσε με τερματοφύλακα τον… Γουόκερ. Με βαθμό εξασφαλίζει και τυπικά την πρόκριση, αν και επιθυμία είναι η νίκη για το αήττητο. Πλήγμα για τους Πολίτες ο τραυματισμός του Αγουέρο, που θα μείνει εκτός δράσης μερικές εβδομάδες. Αήττητη στα έξι τελευταία εντός η Σίτι, μετρά νίκες και… 26 γκολ ενεργητικό!

Την τύχη στα χέρια της η Σαχτάρ

Σε ένα απίθανο ματς, από τα καλύτερα της χρονιάς, η Σαχτάρ απέσπασε ισοπαλία 3-3 στο Ζάγκρεμπ από τη Ντιναμό! Προηγήθηκε, όμως στο 89′ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1! Ωστόσο, στις καθυστερήσεις Ζούνιορ Μοράες και ο Ματέους Μαρτίνς έφεραν το ματς στα ίσα και την ομάδα τους στη 2η θέση μαζί με τη Ντιναμό. Οι Ουκρανοί κρατάνε την τύχη στα χέρια τους μιας και στην τελευταία στροφή υποδέχονται την Αταλάντα. Εχει μία ήττα στον όμιλο, αλλά και μια νίκη, το διπλό στην Ιταλία. Στο πρωτάθλημα διέλυσε τη Λβιβ με 4-0 και βρέθηκε στο +13 από τη Ντιναμό Κιέβου!

Mάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ, η παράδοση

18/09/19 Σαχτάρ – Μαν. Σίτι 0-3
07/11/18 Μαν. Σίτι – Σαχτάρ 6-0
23/10/18 Σαχτάρ – Μαν. Σίτι 0-3
06/12/17 Σαχτάρ – Μαν. Σίτι 2-1
26/09/17 Μαν. Σίτι – Σαχτάρ 2-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X