Σαχτάρ Ντόνετσκ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Με το βλέμμα στην... πρόκριση!

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Με το βλέμμα στην… πρόκριση!

Εναρξη: 19:55, 22/10/2019
Γήπεδο: Oblasny SportKomplex Metalist (Kharkiv)

Ντέρμπι… πρόκρισης στο Χάρκοβο, όπου η Σαχτάρ υποδέχεται τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με το βλέμμα στην επόμενη φάση του Champions League. 

Με εξαιρετική επίθεση η Σαχτάρ
Εντυπωσιακή η Σαχτάρ, έκανε απίθανη ανατροπή στην Ιταλία, αφού επικράτησε 2-1 της Αταλάντα. Μετά την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στη Σίτι, οι Ουκρανοί είχαν λύσεις και πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο, που τη βάζει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Στο πρωτάθλημα και μετά τη διακοπή διέλυσε με 6-0 εντός έδρας την Κόλος. Καλείται να λύσει τα αμυντικά της κενά, ενώ επιθετικά τα πάει περίφημα. Παραμένει εκτός ο τραυματίας Μαϊκόν. Η Σαχτάρ νίκησε την Ντινάμο και στα δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 2008 (2-0 εντός έδρας, 3-1 εκτός).

Ανταγωνιστική η Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Τα πήγε πολύ καλά στο Ετιχαντ, άντεξε την πίεση, μέχρι το 90′ είχε δεχθεί ένα γκολ, αλλά στις καθυστερήσεις το γκολ του Φόντεν διαμόρφωσε το 2-0. Είχε προηγηθεί η εντυτωσιακή πρεμιέρα κόντρα στην Αταλάντα με 4-0. Στο πρωτάθλημα συνεχίζει ακάθεκτη, καθώς με την τελευταία νίκη επί της Γκόριτσα (2-4) πάτησε κορυφή. Πολύ η κακή η παράδοση για τους Κροάτες απέναντι σε ομάδες από την Ουκρανία, καθώς δεν έχουν κερδίσει κανένα ματς (0-2-8). Παράλληλα, η Ντινάμο έχει χάσει και τα 13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ, το χειρότερο σερί στην ιστορία του συλλόγου

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X