Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σόλκιερ λαμπρός την οδηγεί

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σόλκιερ λαμπρός την οδηγεί

Από το Καμπ Νόου το 1999 στο Παρκ ντε Πρενς το 2019! Η Γιουνάιτεντ έκανε επική ανατροπή και ο Σόλσκιερ εισπράττει το μεγαλύτερο μερίδιο μιας απίθανης πορείας. 

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να πω πολλά μετά από όλα αυτά τα αποτελέσματα, φαίνεται σίγουρο. Όλοι αγαπάμε τον Ολε κι αγαπάμε τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής. Απολαμβάνουμε όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και τα αποτελέσματα το μαρτυρούν» τόνισε ο Λουκ Σο και πίσω από αυτά τα σχόλια αποτυπώνεται η απίθανη δουλειά που κάνει ο Νορβηγός στο Ολντ Τράφορντ! Η Γιουνάιτεντ πέτυχε κάτι το μοναδικό, το ακατόρθωτο και πολλοί γύρισαν μια 20ετία πίσω όταν έκανε άνω – κάτω τη Μπάγερν και κατακτούσε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Τότε ο Σόλσκιερ από το γήπεδο και ο Σερ Αλεξ από τον πάγκο έστελναν στα ουράνια τη Γιουνάιτεντ. Το βράδυ της Τετάρτης ο Νορβηγός ήταν ο καθοδηγητής και ο Σκωτσέζος από τις εξέδρες του Παρκ ντε Πρενς απολάμβανε ένα τεράστιο γεγονός.

Η Μάντσεστερ έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Champions League που έχασε με δυο γκολ διαφορά εντός έδρας και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην έδρα του αντιπάλου! Τι και αν η ομάδα του Σόλσκιερ ταξίδεψε στη Γαλλία χωρίς δέκα (!) παίκτες και στην αποστολή είχε τους: Τσονγκ (19), Γκρίνγουντ (17), Γουίλιαμς (19), Γκόμες (18) και Γκάρνερ (17), κατάφερε να πάρει όλη τη λάμψη του Παρισιού και να αφήσει την Παρί με τη ρετσινιά της πιο… loser ομάδας!

Ο Γκάρι Νέβιλ είχε πει «η ομάδα χάσει κάθε αίσθηση των αξιών πάνω στις οποίες χτίστηκε» και την έκανε τη δήλωση όταν η Γιουνάιτεντ απέλυσε τον Ντέιβιντ Μόγιες. Και στη συνέχεια όμως, η πολιτική που ακολουθήθηκε ήταν αυτή πολλών άλλων συλλόγων που απαιτούν άμεσα αποτελέσματα. Πλέον, το να απομακρυνθεί στο τέλος της σεζόν ο Σόλσκιερ, μοιάζει απίθανο, καθώς έχει φέρει αρμονία στην ομάδα – πέρα από τα αποτελέσματα.

Στα δύο άσχημα χρόνια με τον Φαν Χααλ και στη συνέχεια με τον Μουρίνιο, η Γιουνάιτεντ έδειξε να χάνει την ταυτότητά της. Πλέον το συχνό ρίσκο είναι κομμάτι του παιχνιδιού της Γιουνάιτεντ. Ενα γκρουπ παικτών που δεν ήταν χαρούμενοι, υπό τις οδηγίες των Μόγιες, Φαν Χααλ Μουρίνιο, έκαναν λίγα πράγματα για να αποτρέψουν την απόλυση των τριών μάνατζερ, με τον τελευταίο να κάνει πολύ σίγουρη την έκβαση των πραγμάτων. Ο Σόλσκιερ έφερε ηρεμία, αυτοπεποίθηση, έκανε τον Μάρκους Ράσφορντ… killer και αποφάσισε να… ξε-μάθει στον Λουκάκου όσα του είχε μάθει ο Μουρίνιο. Εξι γκολ σε 177 λεπτά ο Βέλγος που τραντάχτηκε από τον «πάγκο» κι έμαθε περισσότερα μυστικά. «Κάποιες φορές είναι ένας καλός target-man, όμως αν του πεις να είναι, δεν θα βρεθεί ποτέ με πρόσωπο προς την εστία. Σήμερα είχε τα χαρακτηριστικά ενός top επιθετικού» είχε πει ο Σόλσκιερ!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X