Τότεναμ - Ολυμπιακός: Υπέρβαση... πρόκρισης στο Λονδίνο!

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Υπέρβαση… πρόκρισης στο Λονδίνο!

Εναρξη: 22.00, 25/11/2019
Γήπεδο: Tottenham Hotspur Stadium, Λονδίνο

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Τότεναμ μια στροφή πριν το τέλος του ομίλου για το Champions League και θέλει την υπέρβαση για να ελπίζει σε πρόκριση! 

Πρεμιέρα με νίκη ο Μουρίνιο
«Εγώ είμαι εδώ απλά για να βοηθήσω. Θα μισήσω όποιον πει ότι είχε αντίκτυπο η δική μου παρουσία σε αυτό το ματς. Δεν έκανα τίποτα. Απλά βοήθησα πολύ λίγο…» τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο αμέσως μετά τη νίκη της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ εκτός. Οι Σπερς επικράτησαν 3-2, πήραν ανάσα κι έδειξαν ικανοί για τη δική τους αντεπίθεση. Σκληροί ανασταλτικά για 70 λεπτά, πιο προσηλωμένοι στο στόχο τους πήραν το τρίποντο – ανάσα στην πρεμιέρα του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας. Ο Σον έφτασε τα 17 γκολ στο 2019, ενώ ο Κέιν έχει 21 γκολ με Τότεναμ και Εθνική ομάδα φέτος. Η Τότεναμ μετρά και τις δυο άνετες νίκες επί του Ερυθρού Αστέρα θέλει ξέρει πως και ένας βαθμός είναι αρκετός για να βρεθεί στις 32 καλύτερες ομάδες του Champions League.

Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάλεψε σκληρά αλλά δεν άντεξε στην διαρκή πίεση της Μπάγερν Μονάχου. Ήταν αρκετά ανταγωνιστικός τακτικά και αμυντικά και έχασε με 2-0 στο Μόναχο από τα γκολ των Λεβαντόφσκι και Πέρισιτς. Δεν απέδωσε σχεδόν καθόλου το δημιουργικό και επιθετικό πλάνο του. Υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης; Με δυο νίκες σε ισάριθμα ματς με Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα παίρνει το εισιτήριο πρόκρισης. Μόλις ένα βαθμό έχουν οι Πειραιώτες στον όμιλο, αυτόν στην πρεμιέρα κόντρα στους Σπερς, ενώ έπειτα ακολούθησαν τρεις ήττες. Οι Ερυθρόλευκοι σε ακόμα ένα ματς εκτός έδρας δεν έπεισαν, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τον Πανιώνιο και ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθεί το μεταξύ τους ντέρμπι.

Mόλις μια νίκη στα έξι τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Στην Αγγλία μετρούσε 12 διαδοχικές ήττες πριν τη νίκη στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, αλλά και την περσινή ισοπαλία με τη Μπέρνλι! Με αλλαγές στο Λονδίνο, ο Γκιγιέρμε θα είναι στην αποστολή, όπως και ο Μπενζιά, αντίθετα εκτός έμεινε ο Λοβέρα! «Πιστεύω ότι έχουμε δύο πρόσωπα αλλά δεν είναι από Ελλάδα σε Ευρώπη. Το ένα εντός έδρας και το άλλο εκτός. Στο γήπεδό μας είμαστε πιο δυναμικοί και αποφασιστικοί. Εκτός έδρας μας λείπει αυτό σε οποιοδήποτε ματς ή σε οποιοδήποτε επίπεδο» τόνισε ο Μαρτίνς.

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X