Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Για την κορυφή στη Νέα Σμύρνη!

Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Για την κορυφή στη Νέα Σμύρνη!

Εναρξη: 19:30, 23/11/2019
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Ο Ολυμπιακός θέλει νίκη κορυφής στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, μιας και ακολουθεί… Γολογοθάς με Τότεναμ στο Λονδίνο και ΠΑΟΚ στον Πειραιά. 

Για την υπέρβαση ο Πανιώνιος
Μετά την ισοπαλία με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικός στα Πηγάδια, επικράτησε 2-1 της Ξάνθης φτάνοντας στη δεύτερη του νίκη στη φετινή Super League 1. Xρειάστηκε να φτάσουμε στη 10η στροφή για να δούμε τους Κυανέρυθρους με θετικό πρόσημο, αφήνοντας έτσι πίσω τους την τιμωρία! Υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει να κάνει την υπέρβαση. Ωστόσο, στη Νέα Σμύρνη δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, αφού έπειτα από πέντε ματς έχει τρεις ήττες και μόλις μια νίκη. «Από αυτά τα ματς μόνο να κερδίσεις έχεις. Θέλω να μπαίνουμε πάντα με νοοτροπία να διεκδικούμε κάθε ματς. Το δείξαμε και μέσα από δυσκολίες, απόντων των Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Ντομίνγκες και του Άρτσε που έλειψε πολύ» τόνισε ο Παπαβασιλείου.

Νίκη κορυφής ο Ολυμπιακός

Υπόθεση δύο λεπτών (60′-62′) ήταν για τον Ολυμπιακό να… σφραγίσει τη νίκη με τον Ατρόμητο (2-0) και μετά από ένα βράδυ μακριά από την κορυφή να επιστρέψει σε αυτή. Ποντένσε και Σουντανί έβαλαν τα γκολ της νίκης για τους Πειραιώτες που το από 67′ έπαιζαν με 10 λόγω αποβολής του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Δύσκολο το επόμενο δεκαήμερο, αφού υπάρχει το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, η αποστολή στο Λονδίνο για το ματς με την Τότεναμ και φυσικά το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στον Πειραιά. Ο Μαρτίνς ζήτησε αφοσίωση στο παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους, άλλωστε ο Ολυμπιακός τα βρίσκει δύσκολα στην Πλατεία. Ο Ολυμπιακός κέρδισε (1-0) τον Πανιώνιο πέρσι με ένα γκολ στο 93’ και πρόπερσι (4-3) με ένα γκολ στο 88’! Αναμένονται αλλαγές, με τον Γκιγιέρμε να είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ενώ ο Γκασπάρ θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα στη θέση του κουρασμένου Ομάρ.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός, η παράδοση:

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 3-4

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-2

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-3

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 2-2

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-2

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-2

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-3

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 1-1

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1

 

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X