Ντόρτμουντ - Πάντερμπορν: Βγάζει αντίδραση μετά το... Μόναχο!

Ντόρτμουντ – Πάντερμπορν: Βγάζει αντίδραση μετά το… Μόναχο!

H Nτόρτμουντ γνώρισε τη συντριβή από την Μπάγερν, ο Φαβρ είναι σε δύσκολη θέση και η νίκη με την Πάντερμπορν είναι μονόδρομος!

Ψάχνει αντίδραση η Ντόρτμουντ

H Ντόρτμουντ ήταν κάκιστη στο ντέρμπι με τη Μπάγερν στο Μόναχο και διασύρθηκε με 4-0. Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έχασε το αήττητο των επτά παιχνιδιών που είχε στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής την βρήκε έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γκλάντμπαχ. Πλέον, καλείται να ψάξει αντίδραση και η Πάντερμπορν είναι το πρώτο εμπόδιο. «Πρέπει να δείχνουμε σεβασμόΞέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε. Και θα το κάνουμε». Ο ίδιος βρίσκεται, πλέον, υπό πίεση, παραμένει υπό επιτήρηση μέχρι τη χειμερινή διακοπή, όταν και θα γίνει πιο ενδελεχής ανάλυση και θα παρθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον όλων των πλευρών. Ο Μάρκο Ρόις αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι, όμως το αν θα παίξει θα εξαρτηθεί και από τις σκέψεις που υπάρχουν για το επόμενο κρίσιμο ματς με τη Μπαρτσελόνα στο Champions League. Ο Ντιλέινι είναι εκτός, αμφίβολος ο Σουλτζ.  Της… πάει η Παρασκευή, αφού δεν έχει ήττα σε 26 παιχνίδια πρωταθλήματος.  Εξάλλου, στις έξι τελευταίες ήττες στο Μόναχο αντιδρά ιδανικά με νίκες στην επόμενη αγωνιστική.

Αρνητικό σερί για Πάντερμπορν

Η Πάντερμπορν υποδέχθηκε την Αουγκσμπουργκ και ηττήθηκε 1-0 στην περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Μπάουμγκαρτ υπέστη τρίτη σερί ήττα στα επίσημα παιχνίδια της χωρίς μάλιστα, να σκοράρει. Ετσι, έγινε η έβδομη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που έχει 9 ήττες μετά τις πρώτες έντεκα αγωνιστικές. Στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα μετρά μόλις μια ισοπαλία, ενώ έχει και τέσσερις ήττες!

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στην Bundesliga με 200+ ειδικά!| 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X