ΠΑΟΚ - Λάρισα: Χωρίς περιθώρια απωλειών πριν το ντέρμπι!

ΠΑΟΚ – Λάρισα: Χωρίς περιθώρια απωλειών πριν το ντέρμπι!

Εναρξη: 18:00, 24/11/19
Γήπεδο: Τούμπας, Θεσσαλονίκη

Χωρίς περιθώρια απωλειών πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τη Λάρισα. Εξαιρετικό ξεκίνημα οι Βυσσινί!

Νίκη πριν το ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!
Ο ΟΦΗ και ο Σωτηρίου έβαλαν δύσκολα στον ΠΑΟΚ, όμως ο Μίσιτς με ένα εκπληκτικό γκολ χάρισε τη νίκη στον «δικέφαλο» με 1-0 και τον κράτησε μια ανάσα από την κορυφή. Ο «Δικέφαλος» άφησε πίσω του την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε φάσεις κι έμεινε αήττητος για 45ο ματς στη Super League! O ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λάρισα και ξέρει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, μιας και ακολουθει το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά! Πλήγμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο τραυματισμός του Ζαμπά, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης δυο μήνες. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ήττα στα τελευταία 23 εντός έδρας ματς για τη Super League, ωστόσο φέτος έχει παραχωρήσει ήδη δυο ισοπαλίες στα πέντε ματς που έχει δώσει στην Τούμπα!

Το καλύτερο ξεκίνημα της Λάρισας
Εντός έδρας ήττα 3-0 από τη Λαμία υπέστη η Λάρισα κι έχασε έτσι την ευκαιρία να περάσει μόνη στην 3η θέση. Παρά το γεγονός πως οι τελικές ήταν 16-6 υπέρ των «βυσσινί», οι τελευταίοι υπέπεσαν σε πολλά αμυντικά λάθη και το πλήρωσαν. Η ήττα της 11ης Νοεμβρίου βρήκε τη Λάρισα με ρεκόρ 4-3-3 και 15 βαθμούς έπειτα από δέκα αγωννιστικές. Ειδικότερα, η αμέσως επόμενη καλύτερη συγκομιδή του συλλόγου… χάνεται τη σεζόν 1989/90, όταν και είχε συγκεντρώσει 17 βαθμούς. Παρελθόν αποτελούν από την ΑΕΛ οι Χαλκιαδάκης, Ρίστιτς.

ΠΑΟΚ – Λάρισα, η παράδοση

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λάρισα κι έχει σύμμαχο την εξαιρετική παράδοση στα εντός έδρας παιχνίδια. Ειδικότερα, την τελευταία φορά που οι «Βυσσινί» δεν έχασαν στην Τούμπα, ήταν τη σεζόν 2006-07, όταν και επικράτησαν 3-1. Από τότε έχουν μόνο… ήττες! Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ στα οκτώ πιο πρόσφατα με την ΑΕΛ έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα.

09/12/18 ΠΑΟΚ – Λάρισα 2-1
12/02/18 ΠΑΟΚ – Λάρισα 3-0
02/04/17 ΠΑΟΚ – Λάρισα 2-0
03/04/11 ΠΑΟΚ – Λάρισα 1-0
05/12/09 ΠΑΟΚ – Λάρισα 1-0

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X