ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Απόλυτο οι Κρητικοι, αήττητο ο «Δικέφαλος»

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: Απόλυτο οι Κρητικοι, αήττητο ο «Δικέφαλος»

Εναρξη: 19:30, 09/11/2019
Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης, Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο και θέλει να διατηρήσει το απόλυτο νικών στην έδρα του, ενώ ο «Δικέφαλος» το αήττητο στη Super League. 

Για το απόλυτο νικών εντός ο ΟΦΗ!
Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο ΟΦΗ ηττήθηκε 3-2 εκτός έδρας από τη Λάρισα, στη δεύτερη του ήττα στα τρία τελευταία, αλλά και την τρίτη στη σεζόν! Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στα πρώτα επτά λεπτά με δυο γκο, ωστόσο υπέπεσαν σε πολλά λάθη και είδαν τους Βυσσινί να προχωρούν στην ολική ανατροπή!Το κενό του Μεγιάδο στον άξονα είναι σημαντική απουσία, όμως την ίδια στιγμή επιστρέφει ο Νέιρα και η επιθετική γραμμή γίνεται ακόμα πιο ισχυρή. Σε 4 παιχνίδια στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» έχουν σημειώσει 7 γκολ (Σεμέδο 4, Τσιλιανίδης 3) και μετρούν 4 ασίστ (Ναμπί 3, Τσιλιανίδης 1). Σε τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια ο ΟΦΗ μετρά ισάριθμες νίκες έχοντας μέσο όρο ανα παιχνίδι τρία γκολ.

Κράτησε το αήττητο ο ΠΑΟΚ!

Σε ένα ματς θρίλερ στην καυτή Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μη χάσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο ισάριθμες κατάφερε να ισοφαρίσει. Με πέναλτι που κέρδισε ο Κρέσπο σε… νεκρό χρόνο και το εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια στο 101′ ο ΠΑΟΚ «έσωσε» το αήττητο (2-2). Οι «ασπρόμαυροι» δεν σκόραραν για τελευταία φορά σε αγώνα πρωταθλήματος πριν από δύο χρόνια! Ήταν 5 Νοεμβρίου του 2017 όταν έμειναν «άσφαιροι» στο Ολυμπιακό Στάδιο απέναντι στην ΑΕΚ (1-0). Έκτοτε, έχουν πετύχει ένα τουλάχιστον ένα γκολ στους 58 σερί αγώνες που ακολούθησαν στο πρωτάθλημα της Super League. Εκτός πλάνων παραμένει ο Βαρέλα και ο Μαουρίτσιο, δύσκολα ο Μίσιτς.

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, τα πέντε τελευταία εντός στη Super League

15/09/18 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3
04/02/15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 3-1
29/09/13 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
06/10/12 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1
11/02/12 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 0-2

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στη Σούπερ Λιγκ με 100+ ειδικά!|21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σχολιάστε

X