ΠΑΟΚ - Champions League: Ο απίθανος Άγιαξ στον δρόμο του!

ΠΑΟΚ – Champions League: Ο απίθανος Άγιαξ στον δρόμο του!

Ο Άγιαξ είναι το μεγάλο εμπόδιο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να βρεθεί στα πλέι οφ του Champions League. Η ανάλυση του Αίαντα….

Η τύχη δεν του χαμογέλασε, αντίθετα του γύρισε την πλάτη και ο ΠΑΟΚ θα βρει με το… καλημέρα της παρουσίας του στα φετινά προκριματικά ένα τεράστιο εμπόδιο, τον Άγιαξ. Η ομάδα που έπαιξε ίσως το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στο περσινό Champions League θα βρεθεί απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά» στον 3ο προκριματικό γύρο. Μπορεί ο Αίαντας να βρέθηκε μια ανάσα από τον τελικό του Champions League, ωστόσο αρχίζει Αύγουστο τις προσπάθειές του για παρουσία στους ομίλους της διοργάνωσης. Κατέκτησε το νταμπλ στην Ολλανδία και φιλοξοδεί να κάνει και φέτος μια ανάλογη χρονιά. Θα τα καταφέρει; Παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων για… όλο το ρόστερ του Αγιαξ, ο ολλανδικός σύλλογος πούλησε μόνο δυο παίκτες, τον εντυπωσιακό μέσο, Ντε Γιονγκ και τον εξαιρετικό αμυντικό, Ντε Λιχτ. Οι Ολλανδοί έκλεισαν τα αυτιά τους στις… σειρήνες και κράτησαν τον υπόλοιπο βασικό κορμό.

Ο Άγιαξ που εντυπωσίασε

Ο Τεν Χαγκ συνεχίζει ακάθεκτος στον πάγκο, ο Ταλιαφίκο θα παραμείνει τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, ο Ντάλεϊ Μπλιντ προσφέρει εμπειρία. Ο εξαθρετικός Ονάνα έμεινε κάτω απ’ τα δοκάρια. Οι Φέλτμαν, Μαζράουϊ και ο νεοαποκτηθέντας Μεξικάνος Έντσον Αλβάρες θα συνεχίσουν στα μετόπισθεν. Κανονικά στο ρόστερ οι εντυπωσιακοί Φαν ντε Μπέεκ, Νταβίντ Νέρες και Σένε. Ο MVP του περσινού Άγιαξ στο Champions League, ο Τάντιτς υπέγραψε νέο συμβόλαιο, ενώ έμεινε και ο Ζίγιεχ! Ντόλμπεργκ, Χούντελαρ, Πρόμες κάνουν πιο γεμάτη την ομάδα!

Η παράδοση του Άγιαξ με ελληνικές ομάδες

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Άγιαξ στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του με ελληνικές ομάδες είναι αήττητος, έχοντας 5 νίκες και 3 ισοπαλίες! Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά τον Αγιαξ τα τελευταία χρόνια για τα προκριματικά του Champions League με τις δύο προηγούμενες φορές ο Αίαντας να παίρνει την πρόκριση.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X