Η Τότεναμ τελικό, ο Ποκετίνο στην Elite!

Η Τότεναμ τελικό, ο Ποκετίνο στην Elite!

Η Τότεναμ του Ποκετίνο ζει στιγμές μοναδικές και ο Αργεντίνος τεχνικός είναι το πιο καυτό προπονητικό όνομα στην Ευρώπη!

O Μόουρα σκοράρει στο 95′, ο Ποκετίνο πέφτει στα γόνατα και ξεσπάει, ο τραυματισμένος Κέιν μπαίνει με σπριντ στο γήπεδο για να πανηγυρίσει. Η Τότεναμ έχει κάνει κάτι απίθανο, έχει μετατρέψει τον εφιάλτη σε όνειρο και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παρουσιαστεί σε τελικό ευρωπαϊκoύ πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λονδίνου παρότι είχε χάσει με 1-0 στην έδρα της και βρέθηκε πίσω με 2-0 στο Άμστερνταμ, κατάφερε να επικρατήσει του Άγιαξ με 3-2 και να περάσει τελικό, όπου και θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ. Αυτό το 3-2 από 0-2 δεν το έχει πετύχει άλλη ομάδα σε ημιτελικό από το 1999 και την Γιουνάιτεντ η οποία κόντρα στην Γιουβέντους ενώ έχανε με 2-0 κέρδισε με 3-2 μέσα στο Τορίνο. Ο Λούκας Μόουρα έκανε το ματς της ζωής του, πέτυχε χατ τρικ κι έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος που πετυχαίνει κάτι ανάλογο σε ημιτελικό Champions League. Παράλληλα, έγινε ο 5ος παίκτης που σκόραρε χατ τρικ σε αυτή τη φάση μετά τους Ντελ Πιέρο, Όλιτς, Λεβαντόφσκι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ποκετίνο, το πιο καυτό όνομα

Μπορεί ο Μόουρα να είναι ο απόλυτος MVP, ωστόσο η παρουσία του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κάνει την Τότεναμ διαφορετική! Ακόμα και χωρίς μεταγραφές… Ναι, στις δυο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δεν έχει δαπανηθεί ούτε λίρα για την απόκτηση ενός παίκτη. Οι Λονδρέζοι παίζουν όμορφο παιχνίδι και αυτό είναι δικό του έργο. Ξεκάθαρα συμπεριλαμβάνεται σε εκείνους που θεωρούνται επιθετικοί μαέστροι στο Νησί και στην κουβέντα μπαίνει στην κατηγορία των Γκουαρδιόλα, Κλοπ. «Στο ποδόσφαιρο το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Τι θα συμβεί το καλοκαίρι; Τι θα συμβεί στο μέλλον; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος στην Τότεναμ και δεν μπορώ να έχω άποψη για αποφάσεις άλλων ομάδων. Δεν θα ξοδέψω ενέργεια σε αυτό. Θα την κρατήσω όλη για τη δουλειά μου με την Τότεναμ» είχε πει ο Αργεντίνος, ο οποίος κάνει τις μεγάλες ομάδες να επιθυμούν την απόκτησή του. Το σίγουρο όμως είναι ότι ο Μαουρίτσο Ποκετίνο είναι το πιο καυτό προπονητικό όνομα.

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ!|21+

Ατελείωτο στοίχημα στo Τσάμπιονς Λιγκ με 200+ ειδικά!|21+

Σχολιάστε

X