Βασιλεία - Αϊντχόφεν: Μάχη για τον... 3ο προκριματικό!

Βασιλεία – Αϊντχόφεν: Μάχη για τον… 3ο προκριματικό!

Εναρξη: 21:00, 30/07/19
Γήπεδο: St. Jakob-Park, Βασιλεία

Η Αϊντχόφεν έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τον 3ο προκριματικό του Champions League, ωστόσο η Βασιλεία είναι έτοιμη να της βάλει δύσκολα…

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τη Λίντσερ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Χάουγκεσουντ – Στουρμ Γκρατς.

Βασιλεία για ανατροπή!
Η Βασιλεία κρατούσε μέχρι το 89′ μια τεράστια νίκη στην Ολλανδία, ωστόσο η πίεση και τα λάθη την οδήγησαν στην ήττα με 3-2 από την PSV. Η εικόνα της επιθετικά εξαιρετική, ωστόσο αμυντικά υπέπεσε σε πολλά λάθη και το πλήρωσε με δυο γκολ που δέχθηκε στο τέλος. Φυσικά, όλα είναι ανοιχτά για τον επαναληπτικό, αν και οι Ελβετοί πρέπει σε πρώτη φάση να καλύψουν τα κενά στην άμυνα. Στη 2η στροφή του πρωταθλήματος ήρθε και η εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Σεν Γκάλεν, μιας και το μυαλό ήταν στο ματς με την Αϊντχόφεν. Πέρσι, στον ίδιο γύρο είχε αποκλειστεί με δυο ήττες από τον ΠΑΟΚ. Κανονικά θα παίξει ο καλός φορ, Αγιέτι.

Εκανε το πρώτο βήμα η PSV
Η PSV με μια απίστευτη ανατροπή επικράτησε 3-2 της Βασιλείας στο πρώτο παιχνίδι τους για τον 2ο προκριματικό γύρο. Οι Ολλανδοί αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 89′, κατάφεραν με ασφυκτική πίεση να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν μια σημαντική νίκη. Στο δεύτερο παιχνίδι της σεζόν η Αϊντχόφεν ηττήθηκε 2-0 από τον Άγιαξ για το Σούπερ Καπ και έχασε την πρώτη κούπα της χρονιάς. Ο Φαν Μπόμελ έκανε αλλαγές, για να είναι πιο έτοιμοι οι παίκτες του στον επαναληπτικό στην Ελβετία. Κανονικά ο Λοσάνο, οπότε θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την ομάδα στον δρόμο για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X