Μπριζ - Ντιναμό Κιέβου: Με το βλέμμα στους ομίλους!

Μπριζ – Ντιναμό Κιέβου: Με το βλέμμα στους ομίλους!

Εναρξη: 21:30, 06/08/2019
Γήπεδο: Jan Breydelstadion , Μπριζ

Η Μπριζ υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου και στόχος των Βέλγων το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιο βατή η κλήρωση της επόμενης φάσης. 

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ το νικητή του ζευγαριού Βασιλεία – Λίντσερ. Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει απευθείας στους ομίλους Γιουρόπα Λιγκ.

Για την υπέρβαση η Μπριζ
Η Κλαμπ Μπριζ ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερό της παιχνίδι στο πρωτάθλημα του Βελγίου, συντρίβοντας με 6-0 τη Σιντ Τρούιντεν. Ο φορ Τάου βρήκε δίχτυα στο ντεμπούτο του και η ομάδα πέτυχε δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Η Μπριζ συμμετέχει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας τερματίσει 2η στο περσινό πρωτάθλημα. «Είναι μία εξαιρετική ομάδα και θα προτιμούσα το πρώτο ματς να ήταν εκτός έδρας», τόνισε ο τεχνικός Κλεμάν, ο οποίος είδε τη διοίκηση να βάζει στα ταμεία περισσότερα από 60 εκατ. ευρώ για τις παραχωρήσεις των Γουέσλεϊ (Αστον Βίλα), Νταντζούμα (Μπόρνμουθ) και Νακάμπα (Αστον Βίλα). Κανονικά στα πλάνα του το νέο απόκτημα, ο εξαιρετικός γκολκίπερ, Μινιολέ.

Και στο βάθος… όμιλοι για Ντιναμό Κιέβου
Η Ντιναμό Κιέβου έμεινε για τρίτη σερί χρονιά εκτός τίτλου, με τη Σαχτάρ να είναι η πρωταθλήτρια Ουκρανίας ξανά. Ωστόσο, θέλει να αλλάξει την κατάσταση, μπήκε δυνατά στη χρονιά, αφού κατέκτησε το Σούπερ Καπ (2-1) τη Σαχτάρ κι επικράτησε εκτός έδρας των Καρπάτι, Λβιβ (2-0 και 3-0 αντίστοιχα). Διατήρησε τον κορμό της, ενώ ενισχύθηκε με την απόκτηση των Ροντρίγκες, Καντί, Καραβάγιεφ. Παράλληλα, αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον εντυπωσιακό 21χρονο εξτρέμ Τσιγκάνκοφ. «Είμαστε σε καλό μομέντους και θέλουμε να το επιβεβαιώσουμε και κόντρα στην Μπριζ» είπε ο κόουτς, Χάτσκεβιτς. Υπάρχουν απουσίες, όπως αυτές των Ντούελουντ, Σαπαρένκο, ωστόσο το σημαντικότερο είναι πως ο Τσιγκάνκοφ έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X