Κοπεγχάγη - Ερυθρός Αστέρας: Με την πλάτη στον τοίχο

Κοπεγχάγη – Ερυθρός Αστέρας: Με την πλάτη στον τοίχο

Εναρξη: 21:30, 13/08/2019
Γήπεδο: Πάρκεν, Κοπεγχάγη

Ο Ερυθρός Αστέρας θα παρουσιαστεί  στην Κοπεγχάγη με την πλάτη στον τοίχο, αφού το 1-1 του Βελιγραδίου δίνει το προβάδισμα στους Δανούς. 

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στη φάση των play offs του Champions League τη Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία).

Η ομάδα που θα αποκλειστεί θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ρίγα (Λετονία) – Ελσίνκι (Φινλανδία) στα play offs του Europa League.

Το πάνω χέρι η Κοπεγχάγη
Τι και αν δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της η Κοπεγχάγη συνεχίζει ακάθεκτη εντός κι εκτός συνόρων. Ωστόσο, παρουσιάζεται αμυντικά βελτιωμένη και ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει. Στη Δανία συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα, επικράτησε 2-0 της Λίνγκμπι κι έφτασε τις πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς. «Είναι το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς, γιατί μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια θέση στους Ομίλους είτε του Τσάμπιονς είτε του Europa League» τόνισε ο κόουτς, Σολμπάκεν που είδε την ομάδα του να αποσπά ισοπαλία 1-1 στο Βελιγράδι.

Αήττητος στο Βελιγράδι
Ο Ερυθρός Αστέρας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, αφού μετά τη Σουντούβα στον 1ο προκριματικό γύρο, πανηγύρισε την πρόκριση και κόντρα στην Ελσίνκι. Νίκη στο Βελιγράδι 2-0, ήττα 2-1 στη Φινλανδία χωρίς συνέπειες και οι Σέρβοι συνεχίζουν ακάθεκτοι στον δρόμο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εξαιρετική η παράδοση που έχουν χτίσει εντός, αφού παραμένουν αήττητοι στα 12 τελευταία τους στο Βελιγράδι (8 νίκες, 4 ισοπαλίες), όμως το 1-1 με την Κοπεγχάγη κάθε άλλο παρά θετικό ήταν. Παράπονα για τη διαιτησία, ενώ ο Μιλόγεβιτς τα έβαλε και με τη διαιτησία, κυρίως για το πέναλτι που κέρδισαν οι Δανοί. Οι Σέρβοι συμμετέχουν ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι στα προκριματικά των δύο διοργανώσεων, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκαν και σε ομίλους. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, παίζοντας με αλλαγές, επικράτησε εντός έδρας της Μλάντοστ με 2-0 και έτσι συμπλήρωσε 3 νίκες σε ισάριθμα ματς.

 

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X