Ελσίνκι - Ερυθρός Αστέρας: Μεγάλο βήμα οι Ερυθρόλευκοι

Ελσίνκι – Ερυθρός Αστέρας: Μεγάλο βήμα οι Ερυθρόλευκοι

Εναρξη: 19:00, 31/07/2019
Γήπεδο: Telia 5G -areena Ελσίνκι

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το πρώτο βήμα κόντρα στην Ελσίνκι και θέλει στη Φινλανδία να σφραγίσει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού Νιου Σεντς – Κοπεγχάγη. Αντίθετα, η ομάδα που θα αποκλειστεί θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τον νικητή του ζευγαριού Πιαστ Γκλίβιτσε – Ρίγα.

Οπως… πέρσι ο Ερυθρός Αστέρας
Ο Ερυθρός Αστέρας επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, επικράτησε 2-1 της Σουντούβα στον επαναληπτικό αγώνα και βρέθηκε σχετικά εύκολα (0-0 το πρώτο ματς) στον 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League. Η εξαιρετική παράδοση που έχουν χτίσει στα καλοκαιρινά προκριματικά οι Ερυθρόλευκοι συνεχίστηκε και κόντρα στην Ελσίνκι, αφού παραμένουν αήττητοι στα 11 τελευταία τους στο Βελιγράδι (8 νίκες, 3 ισοπαλίες). Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ελσίνκι, με τον Πάβκοβ στις καθυστερήσεις να πετυχαίνει το τέρμα λύτρωσης. Οι Σέρβοι απέκτησαν ένα σημαντικό προβάδισμα στον δρόμο για τον τρίτο γύρο. Συμμετέχουν ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι στα προκριματικά των δύο διοργανώσεων, ενώ τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκαν και σε ομίλους. Στο πρωτάθλημα μετρά δυο νίκες, με τον Μιλόγεβιτς να χρησιμοποιεί βασικούς στο 2-0 επί της Ραντνίτσκι.

Για την υπέρβαση η Ελσίνκι
Η Ελσίνκι απέκλεισε την HB Τόρσαβν, αλλά το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα ήταν φυσικά πιο δύσκολο. Οι Φινλανδοί ήταν κακοί δημιουργικά στο Βελιγράδι, δέχθηκαν δυο τέρματα σε κομβικά σημεία και δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι θετικό. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον, θα επιδιώξει ένα γρήγορο γκολ για να μπει ξανά στο παχνίδι της πρόκρισης. Η Ελσίνκι που μετρά 8 πρωταθλήματα στα δέκα τελευταία χρόνια επιθυμεί να κάνει την υπέρβαση και να επιστρέψει σε φάση ομίλων για πρώτη φορά από τη σεζόν 2014-15 (Europa League). Εχει αγωνιστεί το 1997 με τον Ερυθρό Αστέρα και ηττήθηκε και στα δυο ματς. Στο πρωτάθλημα, απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Βάασα και διεύρυνε το αήττητο στα 7 ματς, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να πλησιάσει την κορυφή.

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Champions League εδώ! |21+

Σχολιάστε

X