Φιορεντίνα - Μπενφίκα: Για τη... δεύτερη νίκη στο ICC!

Φιορεντίνα – Μπενφίκα: Για τη… δεύτερη νίκη στο ICC!

Έναρξη: 03:00, 25/07/2019
Γήπεδο: Red Bull Arena

Η Φιορεντίνα θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από την Άρσεναλ και κόντρα στη Μπενφίκα ο Μοντέλα θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναζητά βελτίωση η Φιορεντίνα
H Φιορεντίνα μπήκε με το δεξί στο International Champions Cup, καθώς επικράτησε 2-1 της Γουαδαλαχάρα. Ωστόσο, στο δεύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά με την Αρσεναλ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0. Κι όμως, η εικόνα του ματς ήταν διαφορετική, με τους Βιόλα να δημιουργούν φάσεις, αλλά να μην έχουν την ουσία στην τελική προσπάθεια. Η Φιορεντίνα θέλει να αφήσει πίσω της την κάκιστη περσινή σεζόν, όπου… φλέρταρε με τον υποβιβασμό κι ελπίζει πως με την παρουσία του Μοντέλα θα έχει φέτος μια διαφορετική πορεία. Μπορεί ο Κιέζα να έμεινε στην ομάδα, ωστόσο ο σύλλογος δεν έχει ενισχυθεί, παρά την αλλαγή στα διοικητικά.

Επιβλητική η Μπενφίκα

Με σκόρερ τους Τόμας, Σίλβα και Σεφέροβιτς η Μπενφίκα επικράτησε 3-0 της Γουαδαλαχάρα στην πρεμιέρα της στο ICC. Οι Πορτογάλοι ήταν εξαιρετικοί, τα πήγαν πολύ καλά ανασταλτικά, ενώ εκμεταλλεύθηκαν με τον ιδανικότερο τρόπο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Δεύτερη νίκη σε φιλικά ματς, ενώ έχει ηττηθεί από την Άντερλεχτ. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θέλει να κρατήσει τα σκήπτρα στη χώρα της, ωστόσο επιθυμεί να κάνει και την υπέρβαση στην Ευρώπη. Πέρσι, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League, αλλά αποκλείστηκε από την Άιντραχτ. Kαλείται να αποδείξει πως μπορεί και χωρίς το μεγάλο αστέρι, τον Ζοάο Φέλιξ! Δεν εχει συναντηθεί ξανά με τη Φιορεντίνα τα τελευταία χρόνια.

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X