Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ: Αρωμα... Premier League!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Αρωμα… Premier League!

Έναρξη: 02:30, 25/07/2019
Γήπεδο: Hongkou Football Stadium, Σανγκάη

Αρωμα… Premier League στη Σανγκάη, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Τότεναμ. Με νίκες άρχισαν και οι δυο στο ICC!

Με τριάρα άρχισε η Τότεναμ
Ο Χάρι Κέιν πέτυχε απίστευτο γκολ από το κέντρο με μια επαφή στις καθυστερήσεις, για να χαρίσει τη νίκη στην Τότεναμ με το τελικό 3-2 επί της Γιουβέντους για το ICC στη Σιγκαπούρη! Δυο ανατροπές έκαναν οι Σπερς που παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο επιθετικά στο πρώτο μεγάλο φιλικό προετοιμασίας. Ντεμπούτο έκανε και ο Ντομπελέ, για τον οποίο οι Λονδρέζοι έσπασαν τα ταμεία τους για να τον αποκτήσουν. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα μας. Κάνουμε σταθερά βήματα» πρόσθεσε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ο οποίος πάντως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιορίς.

Μόνο νίκες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε την Ίντερ σε φιλική αναμέτρηση στην Σινγκαπούρη και με γκολ του Γκρίνγουντ στο 76’ έφτασε στη νίκη με 1-0. Ο Σόλσκιερ έκανε αρκετές αλλαγές, με τους Γουάν Μπισάκα και Πογκμπά να ξεκινάνε για τους κόκκινους διάβολους. Ο 17χρονος σκόρερ δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο, παίρνει τις ευκαιρίες από τα μαλλιά και ο Νορβηγός τεχνικός τον υπολογίζει στα πλάνα του. Η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε πρόταση της Ιντερ για τον Λουκάκου, με τον Βέλγο να μην έχει μπει ακόμα σε ρυθμούς προετοιμασίας. Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά για τους «Κόκκινους» που δεν έχουν δεχθεί ακόμα γκολ (2-0 την Περθ, 4-0 τη Λιντς).

Παράδοση, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ vs Τότεναμ

13/01/19 Τότεναμ – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-1
27/08/18 Μαν. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 0-3
21/04/18 Μαν. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 2-1
31/01/18 Τότεναμ – Μαν. Γιουνάιτεντ 2-0
28/10/17 Μαν. Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-0

Περισσότερη δράση και εκπλήξεις* στο αθλητικό στοίχημα της bwin | 21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X