Μίλαν - Μπενφίκα: Για την πρώτη νίκη οι Ροσονέρι

Μίλαν – Μπενφίκα: Για την πρώτη νίκη οι Ροσονέρι

Έναρξη: 22:00, 28/07/2019
Γήπεδο: Gillette Stadium, Μασαχουσέτη

Μίλαν vs Μπενφίκα σε ένα μεγάλο ραντεβού για το International Champions Cup. Θα πάρουν οι Ροσονέρι το πρώτο φετινό τους τρίποντο στο τουρνουά;

Πρεμιέρα με ήττα η Μίλαν
Πρεμιέρα με ήττα για τη Μίλαν στο International Champions Cup, αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μπάγερν. Ηττα 1-0 από τους Βαυαρούς, με τον Μάρκο Τζιαμπάολο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ είδε και τον Κουτρόνε να χάνει μεγάλη ευκαιρία να βρει δίχτυα. Η Μίλαν απέτυχε να πάρει θέση στο επόμενο Champions League, ενώ ήρθε και ο αποκλεισμός από την UEFA για τη συμμετοχή της στο Europa League λόγω παράβασης των κανονισμών του Financial Fair Play. Η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του Τεό Ερνάντεζ και του Ράντε Κρούνιτς, ενώ θέλει να κάνει δικό της τον Κορέα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεύτερη νίκη η Μπενφίκα
Η Μπενφίκα επικράτησε 2-1 της Φιορεντίνα για το International Champions Cup κι έδειξε πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Καλύτερη των Βιόλα, και χάρη στα τέρματα των Σεφέροβιτς, Κάιο πήρε το τρίποντο. Είχε προηγηθεί η εύκολη νίκη επί της Γουαδαλαχάρα. Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας θέλει να κρατήσει τα σκήπτρα στη χώρα της, ωστόσο επιθυμεί να κάνει και την υπέρβαση στην Ευρώπη. Πέρσι, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League, αλλά αποκλείστηκε από την Άιντραχτ. Kαλείται να αποδείξει πως μπορεί και χωρίς το μεγάλο αστέρι, τον Ζοάο Φέλιξ! Δεν έχει κερδίσει τη Μίλαν στα τρία τελευταία ραντεβού.

Παράδοση, Μίλαν – Μπενφίκα

08/08/09 Μπενφίκα – Μίλαν 1-1
28/11/07 Μπενφίκα – Μίλαν 1-1
18/09/07 Μίλαν – Μπενφίκα 2-1

Όλες οι αποδόσεις ποδοσφαίρου εδώ! |21+

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X