Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ίντερ: Κάνουν πρεμιέρα στο International Champions Cup!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ίντερ: Κάνουν πρεμιέρα στο International Champions Cup!

Εναρξη: 14:35, 20/07/2019
Γήπεδο: Singapore National Stadium, Σιγκαπούρη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ίντερ στη Σιγκαπούρη για το International Champions Cup. Κόντε και Σόλσκιερ θα βγάλουν σημαντικά συμπεράσματα από το δυνατό τεστ. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πιο δυνατό τεστ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει το πρώτο της παιχνίδι στο International Champions Cup στη Σιγκαπούρη και αντίπαλός της είναι η Ίντερ. Είναι το τρίτο φιλικό για τους «Κόκκινους» έπειτα από αυτά με Περθ Γκλόρι (2-0) και Λιντς (4-0). Ο Σόλσκιερ είναι ικανοποιημένος με την απόκτηση των Μπισάκα, Τζέιμς, την ανανέωση του Ράσφορντ, ενώ το βλέμμα του είναι στραμμένο στην ανανέωση του Ντε Χέα, αλλά και την παραμονή του Πογκμπά. Ο Γάλλος δύσκολα θα φύγει και ο Νορβηγός τονίζει πως θέλει να χτίσει πάνω του τη νέα Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός, ο Λουκάκου, ο οποίος είναι σε επαφές με την Ιντερ, αλλά και ο Σο δεν βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στα πλάνα του. «Χτίζουμε μια δυνατή ομάδα, με παίκτες που τα δίνουν όλα» τονίζει ο Σόλσκιερ.

Ο Κόντε «χτίζει» τη νέα Ιντερ
Με το δεξί ο Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Ιντερ, έστω και σε φιλικό επίπεδο! Οι Νερατζούρι επικράτησαν 2-1 της Λουγκάνο και ο Ιταλός έμεινε ενθουσιασμένος από το γεγονός πως βρήκε δίχτυα ο Σένσι, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Πλέον, ο Ιταλός τεχνικός θέλει να χτίσει την ομάδα στη Σιγκαπούρη και στα φιλικά που θα δώσει στο International Champions Cup. Ο Κόντε περιμένει τις εξελίξεις με τη μεταγραφή του Λουκάκου, αφού στην επίθεση έχει μόνο τους Λονγκό, Πολιτάνο, Εσπόσιτο. Την αποστολή δεν ακολούθησε ο Ικάρντι που είναι εκτός πλάνων, αντίθετα μέσα είναι ο Ναϊνγκολάν, όπως και τα νέα αποκτήματα Σένσι, Λαζάρο, Μπαρέλα, ενώ ο Γοδίν θα συμπεριληφθεί τις επόμενες ημέρες.

Τα τελευταία ματς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ίντερ

Ίντερ – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-0
Μαν. Γιουνάιτεντ – Ίντερ 2-0
Ίντερ – Μαν. Γιουνάιτεντ 0-0

Νόμιμο στοίχημα ποδοσφαίρου με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Όλες οι αποδόσεις Ιντερνάσιοναλ Τσάμπιονς Καπ εδώ!

Σχολιάστε

X