Κουίζ: Η απίθανη νοκ άουτ φάση του Champions League!

Κουίζ: Η απίθανη νοκ άουτ φάση του Champions League!

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώθηκε με αρκετά ρεκόρ και στατιστικά που έκαναν τη διαφορά. Η Μπάγερν έγινε φέτος η πρώτη γερμανική ομάδα που μπαίνει στη λίστα. Η διαφορά τερμάτων, όμως, στο +19 είναι η κορυφαία, ξεπερνώντας εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης (+17) από τη σεζόν 2011/12! Παράλληλα, οι Βαυαροί έκαναν και δεύτερο ρεκόρ. Πέτυχαν 16 γκολ μακριά από την έδρα τους, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία στην ιστορία του θεσμού.

Η Γιουβέντους από την άλλη πλευρά ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου. Οι μπιανκονέρι υπέστησαν μόλις μία απώλεια στα 6 ματς για τον όμιλό τους. Με 16 βαθμούς, λοιπόν, πέτυχαν επίδοση ανάλογη με εκείνη των σεζόν 1995-96 και 2004-05.

Ο Ανσού Φατί βρήκε δίχτυα στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ίντερ στο φινάλε των ομίλων. Σε ηλικία 17 ετών και 40 ημερών έγινε ο νεότερος σκόρερ στο Champions League!

Magica Atalanta! Οι μπεργκαμάσκι ξεκίνησαν με τρεις ήττες τον όμιλο στην παρθενική τους παρουσία στο Champions League, όμως έγιναν η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στην επόμενη φάση έχοντας συγκεντρώσει μηδέν βαθμούς με το τέλος του πρώτου γύρου!

Ωστόσο, το Champions League αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι και σας βάζουμε σε ρυθμό… αστεριών με όσα συνέβησαν στη νοκ άουτ φάση των «16».

Νόμιμο στοίχημα ποδόσφαιρο με μεγάλες προσφορές* και ανταγωνιστικές αποδόσεις! |21+ Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ατελείωτο στοίχημα στο Champions League με 200+ ειδικά!

Σχολιάστε

X